Megéri Asus R9 290 DCU II-t venni, vagy maradjak az Asus GTX 770-nél?
Figyelt kérdés
Tudom hogy az R9 erősebb,igaz nem tudom mennyivel.. kérdés hogy megéri-e +30e ft-al többet kiadni rá, vagy nem lesz látványos szerintetek?2014. aug. 6. 14:38
2/5 anonim 

válasza:

Ha már megvan a GTX770, akkor maradj a fenekeden, de máskülönben is lehet, hogy nagyobb teljesítményt tud az R9 290, csak kérdés, hogy te ezt mikor használnád ki. Te tudod, én e-pénisz növelésre nem vennék kártyát, csak ha úgy érzed, nem elégíti ki a mostani az igényeidet.
3/5 Osynho 

válasza:

Esetleg érdemes elgondolkodni az R9 280X-ről. GTX770 közeli teljesítmény olcsóbban. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Ja nem, még nincs meg a 770...csak azt tervezek vásárolni, néztem hogy nagyjából elég mindenre, de elgondolkodtam azért az 290-en is.
2014. aug. 6. 15:11
5/5 anonim 

válasza:

Hát nézd, nekem is elég egy Peugeot a hétköznapokban, de azért néha elgondolkozom rajta, milyen lenne egy Ferrariban :) Ha nincs rá szükséged, ne vedd meg, ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!