Asus A88XM-PLUS alaplapba belemegy az AMD Athlon II X4 760K processzor vagy inkább maradjak az asrock Asrock FM2A88X EXTREME4+ -nál?
csak a foglalattól függ, hogy beveszi-e
fm2+ ba belem megy fm2 is csak fordítva nem, úgyhogy mehet bele, amúgy szerintem Asrock-nál maradj:) kb ugyan olyan, sőt.. és még kicsivel olcsóbb is
Balázs
kialakítása is jobb, a fő pci-16x (ami közelebb a procihoz, asuson sárga) asrocknál vastagabb vga-kat is belelehet tenni, míg pl nálam, nem lehet mert nem férne el a proci hűtőjéhez így a másikba kell tennem, ezáltal sli/crossfire -ről lekellett mondanom.
pci-1x is jobb helyben vannak, nem zavarja a vga-t ide akár felvevőkártyát is lehet tenni.
Remélem segítettem, ha bármi további kérdésed van csak nyugodtan írj.
Balázs
ASRock felszedte magát, így nincs különbség márka és márka között (ebben az esetben). én ASRockot venném, kicsit utána néztem más oldalaknak is, Asrock FM2A88X EXTREME4+ hírsebb alaplap (jobban értékelt is)
a táp elegendő
a vga-t ha lehetne kicsit erősebbre.. minimum egy gt440, nem muszály, de ha meglehetne tenni.
De ha eddig semmit nem vettél meg a konfigból, mondok kicsit erősebbet és olcsóbban (a táp nem számít bele).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!