Hogy tudom kideríteni hogy egy videokártyára milyen kondi kell? (lent)
van egy videokártya amiről hiányzik egy kondi és nem tudom hogy milyen kell oda
a kártya: gigabyte gv-n66t128vp
a piros karikával jelzett kondi hiányzik a jobb alsó sarokban
Egyébként én meg sem csináltatnám.
Amennyibe kerülne a javítás, abból már használtan tudsz venni egy erősebb kártyát.
Mert ezt el kell vinni szakemberhez, házilag nem olyan egyszerű ezt megcsinálni. Tehát kellene a kondi ára és a munkadíj. Ha nincs hozzá értő ismerősöd, akkor valószínűleg olcsóbban kijönnél egy használt kártyával.
Egy akkora méretű kondit az itthoni pákámmal kiforrasztom, pedig nem vagyok éppen egy mágus ilyen téren. Ez nem SMD alkatrész, könnyen lehet cserélni.
G.
Ja, a lényeg:
A legegyszerűbben szerintem úgy derítheted ki a hiányzó cucc nevét, ha Prohardveren rákérdezel, ha ott sem adnak választ, akkor pedig egy minél nagyobb nemzetközi oldalon, ahol jó eséllyel lesz olyan tag, akinek ilyen kártyája van.
Amúgy honnan jött a cucc? Tuti, hogy csak egy kondi hiányzik?
G.
köszi,
van ismerősöm aki nagyon olcsón megcsinálja
egy pc boltban találtuk a tulajdonossal és igen én úgy láttam hogy csak egy kondi hiányzik
a tanácsot hogy kérdezzek rá prohardveren oké
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!