Szerintetek az baj ha letört egy kondi az alaplapról?
Figyelt kérdés
Eggyik este be akartam rakni a gépembe egy hangkártyát csak volt rajta védőlemez, azt le akartam venni de azt csak befele lehetette hajtani hogy letörjön és amilyen béna vagyok letörtem vele egy kondit,majd elküldöm egy kepet róla csak most telefonról vagyok . A géppel semmi különös sincs csak annyi hogy az a kondi szerintem az alaplapi hangkártyra volt kötve mivel csak az eggyik oldalról szól a hang, lehet hogy azberositő hibálya , lehet a Jack kábel nemtudom de szerintem a gepen van gond majd ha elhozom a fülesem megnézem .szerintetek ebből lehet nagyobb probléma?2014. júl. 12. 09:31
1/3 anonim válasza:
" Szerintetek az baj ha letört egy kondi az alaplapról? "
-á,még véletlen se baj,letörheted az összeset ami bent van,úgyis csak bohóckodásból vannak azok ott, ))
2/3 anonim válasza:
Nem, dehogy baj, hiszen az alaplapok akar baltaval kettevagva is mukodnek, szinte akarhany alkatreszt lepattinthatsz rola. Legjobb, ha langvagoval teszed, akkor a drotok sem fognak kiallni.
Segitek: igen, baj, jo esetben csak a hangkartya nem szol, rossz esetben megsutod az egesz alaplapot. Javitani lehet, kell hozza egy ugyes muszeresz meg egy jo forrasztopaka (ne te akard megcsinalni), meg nyilvan egy ugyanolyan kondi, mint ami rajta volt.
3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a nem értelmes és az értelmes valaszokat;)
2014. júl. 12. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!