Mi a véleményetek erről a gépről amit kigondoltam?
Elsősorban arra törekszem,hogy minden alkatrészből a felsőbb kategóriából szeretnék választani,illetve nagyon fontos szempont a teljesítmény mellett a minimális fogyasztás,illetve zajszint.
A gép mindenes lenne,de a leginkább teljesítményigényes dolog (jelen pillanatban) a játék lenne.
Hatalmas E-ATX házas konfigról váltottam AM1 ITX konfigra,és szeretnék ezen a vonalon maradni,csak nagyobb teljesítményű LGA1150 platformon.
Tehát nagyjából így,a vásárláskori pénzem,illetve aktuális hardverkínálatot figyelembe véve.
MSI Z97I GAMING AC
INTEL Core i7-4790T 2.70GHz 1150 OEM
CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 2400MHz CL11 KIT CMY8GX3M2A2400C11R
WD Caviar Green 2TB 5400rpm 64MB SATA3 WD20EZRX
KINGSTON 120GB SATA3 2,5" SSDNow V300 SV300S37A/120G
SEASONIC Platinum Series Fanless 520
Asus STRIX R9 280 (félpasszív) / Asus STRIX GTX780 / egyéb hasonlóan néma VGA,akár vízhűtéses
RAIJINTEK Nemesis borda passzívan
Mindezt a konfigot,mivel nem találtam olyan nekem tetsző házat,amibe mindez belefér,meg elég drágák is a jó ITX házak,ezért csinálnék az egészre szabva egy átlátszó plexi házat,2db 20cm-es ventillátorral hűtve, 5V-ról üzemeltetve.
Néhány dolog (RAM,SSD,HDD) már megvan,illetve amit lehet,használtan tervezem beszerezni.
Mit gondoltok erről,min változtatnátok esetleg?
De se ATX lapot nem szeretnék,se magas fogyasztású procit,amit nem vinne olyan jól a passzív toronyborda.
RAM megy viszont 1600-on CL8-al.
Illetve a 290x se halk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!