Mit gondoltok erröl a gépröl?
Figyelt kérdés
Vinné a legtöbb játékot?
Neveznétek gamernek? Milyen monitort ajánlotok hozzá 25-30000ft-ig. Valami jó kis procihütő amivel akár húzhatom is?
Valamit változtatnátok rajta?
2014. júl. 23. 13:48
3/16 anonim válasza:
Jós vagyok, ez így jó lesz, holnap már át is veszem tőled ingyen.
5/16 anonim válasza:
még egy core i3-assal is jobban jársz (amit később leváltasz i5-i7re) mint ezzel az amd-vel
6/16 A kérdező kommentje:
Persze késöbb lenne még 4gb ram.
Minek az i3 ha akarok majd i5 rocit akkor veszek alaplapot is, inkább most erösebb proci.
2014. júl. 23. 14:24
7/16 anonim válasza:
Elhiszem, hogy az FX 6xxx-ek erősebbek egy i3-omnál. Ha elhozod a gépedet ide nekem, ingyen.
8/16 anonim válasza:
annyival jobb az fx 6300-as, hogy az nem jelent semmit. ja és nem i3-am van , hanem core 2 quad xĐ (tudom elég régi, de nekem elég)
9/16 anonim válasza:
M5A97 EVO R2.0 kéne tuninghoz.
Meg egy CM G500W se lenne rossz tápnak.
Hűtőnek Alpenföhn Brocken
10/16 A kérdező kommentje:
És ehez mit szoltok ugyan anyi csak ház nincs benne de azt majd kérek haveromtol
2014. júl. 23. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!