Htc one vagy S5 vagy iphone 5s vagy z2?

Nekem iPhone 5s-van, semmiért nem cserélném el. Tökéletesen működik, gyors, soha nem akad.
Régen Androidot használtam, össze sem hasonlítható az iOS-szel, ez sokkal jobban tetszik.
Egyébként ha nem akarsz iPhone-t (mert mondjuk nagy képernyőt szeretnél), akkor az Andoidosok közül én HTC-t vennék, mert ők még törekednek a minőségre. Nálam a Z2 a harmadik, a Samsungot inkább nem kommentálom.
Z2.
Az iPhone-ra nem tudom mire verik a mellüket, max egy alsó-középkategóriás telefonnak lehetne nevezni.
A 640 x 1136 pixeles felbontás mégcsak a sima HD-t sem veri.. a 326 ppi-s pixelsűrűség is csak az iszonyúan kicsi 4" kijelzőjének köszönheti...
A kétmagos, 1,3 GHz-es processzoron is csak röhögni tudok.
Egyvalamiben veri a többit: árban. Míg háromszor annyiba kerül, mint a többi, negyed annyi a tudása.
De vegyék csak ezt a divattelefont, mert alma van rajta..
Szánalmas.

#9, akkor nézz meg pl. egy Geekbench tesztet, hogy tényleg 4-szer gyengébb-e az iPhone. Senkit nem érdekelnek a számok, mert nem ugyan az az operációs rendszer. Aki kicsit is ért hozzá, tudja, hogy az iOS-nek sokkal kevesebb kell (processzorban és RAM-ban is) ahhoz, hogy akadásmentes és gyors legyen.
Az Apple ahelyett, hogy erősítette volna a hardvert az egekig mint az idióták, leült, és tervezett egy szép és optimalizált operációs rendszert...
A kijelző méretével nem tudok vitatkozni, nem HD, de retina display, rossznak nem mondható, akkora amekkora. Nekem elég, nem is örülök, hogy nagyítani fogják. Annak viszont igen, hogy így már ezt az utolsó dolgot sem mondhatják az utáló tepsifanok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!