Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Meg éri még Iphone 4 16 giga...

Ateszko97 kérdése:

Meg éri még Iphone 4 16 giga Venni?

Figyelt kérdés
2014. júl. 20. 16:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

sima 4-et én már nem vennék.

Az 7-es iOS már borzalmasan lassú rajta, meg maga a telefon elavult azért az árért.

2014. júl. 20. 16:36
 2/15 A kérdező kommentje:
és 4s -t ?
2014. júl. 20. 16:36
 3/15 anonim ***** válasza:

én igazából azt sem vennék. Az egy fokkal jobb, de egyszerűen régi már, és nem éri meg az árát. (szerintem).

Inkább megpróbálnék egy S5-öt összehozni valahogy (pl részletfizetés, előfizetés stb)

2014. júl. 20. 16:56
 4/15 anonim ***** válasza:
Tökéletes a 4S...,csak nem újan... használtan ~ 50-ért viszont eléggé jó!
2014. júl. 20. 17:01
 5/15 anonim ***** válasza:
Vagy esetleg vegyél egy nem túlárazott mobilt,pl. Samsung-ot vagy Nokiát vagy HTC-t....
2014. júl. 20. 17:08
 6/15 anonim ***** válasza:

A "megéri" Apple terméknél kicsit mást jelent.

Pl. senkinek nem éri meg semmilyen almás cuccot venni, ha nincs sok pénze

(Értem itt azt, hogy mondjuk ha "gyűjtök ájfónra" ott már baj van, az ne vegyen, akinek gyűjteni kell rá)

2014. júl. 20. 19:40
 7/15 anonim válasza:
Én pedig az IPhone-t javasolnám. Nekem sima 4-em van, de már ez is egy álom, sosem fagy le, minden alkalmazást villámgyorsan visz. Viszont az ios-sal ellentétben az android (legen az bármilyen hiper-szuper készülék), lefagy, nem úgy viszi az alkalmazásokat, komolyan jóval lassabb, mint az ios.. Ezt látom nap, mint nap, ugyanis a legtöbb ismerősömnek androidos mobilja van. Persze, van az Iphon-nak hátulütője, mint például, hogy csak ITunes-sal lehet rá zenét, könyvet tenni, de megéri azt a kis fáradságot. Sokféle telefonom volt már, de az Iphone kimagaslóan a legjobb minden tekintetben, és akkor az enyém még "csak" egy sima 4.
2014. júl. 22. 18:54
 8/15 anonim ***** válasza:

^

Apple fanboy

2014. júl. 22. 18:57
 9/15 anonim ***** válasza:

nem csak ő...

S3-at vettem amikor kiadták,szép jó meg minden...

Majd egyik haverom vett kölcsönadta,pár percig használtam (próbáltam) és tudtam,hogy nekem ilyen kell...

Tényleg nagyon jó készülék,és nem,nem vennék androidot...

Volt Galaxy Note illetve HTC one is a kezemben,de meg sem ingatott...

60-ért vettem 40S 16gb-t akkor használtan...

Viszont nem adom el addig amig az 5-ös iphone nem érhető el 55-65 között használtan,mert csak IPHONE-ra cserélném!

2014. júl. 22. 19:10
 10/15 anonim válasza:
#8-fangirl :)
2014. júl. 22. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!