Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Meg éri még Iphone 4 16 giga...

Ateszko97 kérdése:

Meg éri még Iphone 4 16 giga Venni?

Figyelt kérdés
2014. júl. 20. 16:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Lehet fangirlezni meg minden,de attól még a tény az tény,ha annyira nem érne semmit adnák olcsóbban is,hiába "divattelefon".

Addig nekem is negatív véleményem volt róla (Drága),míg nem próbáltam...

Nem értem olyanok miért kritizálnak valamit amihez közük nem volt,nem volt a kezében és nem volt olyan telefonjuk...

10 kritizálóból 9 azért kritizál mert köze nem volt hozzá,1 pedig azért mert nem tetszett neki ,ilyen egyszerű...az ha valakinek nem tetszik és azért szólja le az oké,mindenkinek van 1 képe,hogy mi tetszik neki,de az aki azért kritizálja mert jó kis ára van azért kritizálja,az minek kritizál?

Ha valaki 50nm-es panelban lakik az nekiáll kritizálni valakit mert 120nm-es kétszintes háza van ? nem...

Én sem kritizálom azt akinek Bugatti veyron-ja van,mert nekem drága és közöm sem volt hozzá.

2014. júl. 22. 20:19
 12/15 anonim ***** válasza:

7-es, akkor neked mást jelent a gyorsaság, mint nekünk.

Szép meg jó az iPhone, de a sima 4-nél a 7-es iOS az egy kínszenvedés. Szó szerint maga az oprendszer szaggat. Az animációk akadoznak, és az egész telefon rettenetesen lassú.

És ezt nem csak úgy a hasamra ütve mondom, mind a 4 ismerősömnél -akinek sima 4-ese van- ez a helyzet. Van még 3 akinek 4s van, az már rendben van, az gyors. De a sima 4 az semmiesetre nem az.

2014. júl. 22. 20:27
 13/15 anonim ***** válasza:

"a tény az tény,ha annyira nem érne semmit adnák olcsóbban is"

innen derült ki, hogy te már csak értesz hozzá :D

2014. júl. 22. 23:01
 14/15 anonim ***** válasza:

A négyzetmétert nem így jelöljük XDDD

Azért ez alap...

2014. júl. 22. 23:22
 15/15 anonim ***** válasza:
4S-em van ,eddig mindenre jó volt nem szaggatott,mindent akadásnélkül hibátlanul vitt,nem úgy mint a nagy akkori csúcstelefon az S3 ,az szép volt,és jó,de pár hét után szaggatás volt a négyzeten...
2014. júl. 23. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!