Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » DVD meghajtó ügyben kéne...

DVD meghajtó ügyben kéne gyors help!?

Figyelt kérdés

A sztori annyi hogy tegnap beraktam a meghajtóba egy DVD-t, és simán felismerte, ment minden frankón. Aztán amikor ki akartam venni, nyomkodtam a meghajtón lévő gombot, de csak nem nyílt ki. Aztán megpróbáltam a Windowsban hogy jobb klikk a meghajtóra és "kiadás", de kiírta hogy hiba a lemez kiadása közben.. Ezért kikapcsoltam a gépet, és egy gemkapoccsal a meghajtón lévő pici jukon keresztül próbáltam kinyitni. Sikerült is nagynehezen, de amikor bekapcsoltam a gépet, a meghajtó valami hatalmas zajt csapott, mitha valami nagyon beragadt volna. Úgyhogy ma szétszedtem, de nem találtam semmi hibát. Csak arra lettem figyelmes, hogy ha a lemez forgató motort megrázom, olyan mintha sok kis csapágygolyó össze vissza mozogna bent. Az normális?

Ja és ha csak tesztelés céljából fogok egy tápot, bedugom a konnektorba, és rádugom a meghajtót (semmi mást) úgy tudlm tesztelni? Vagy az alaplap is rá kell kötni?

2014. aug. 2. 11:53
 1/1 dannajhun válasza:
Szerintem vegyél egy újat nem drága nem éri meg kísérletezni.
2014. aug. 2. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!