Miért nincs hang a gépemen?
Eddig mindig volt hang a számítógépemen, de most elszállt. Külső hangfalat nem használtam, mert a monitorom olyan, hogy van hangszórója. Igaz nem olyan erős és hangos, de nekem megfelel. Úgy gondoltam, hogy beállítom a skypomat és a fülhallgatót bedugtam a számítógép hátuljába és onnantól kezdve nincs hang a gépen, pedig semmit nem állítottam át. A gép elejébe is bedugtam, de onnan sem jött ki semmi hang sem. Sem a gépből, sem pedig a fülhallgatóból.
Az eszközkezelőben mindent rendben mutat, kivéve PCI egyszerű kommunikációs vezérlőt. Sárga felkiáltó jelet mutat. Próbáltam frissíteni, de nem tudtam. Már mindent átnéztem, de sehol sem találom a problémát.
Ha esetleg a hangkártya ment tönkre, akkor egy új vásárlásánál mire kell figyelni? (Pl. foglalat, stb.)
Mi lehet a gond?
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!