Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit csináljak ha nincs hang a...

Lánymanóó kérdése:

Mit csináljak ha nincs hang a gépemen?

Figyelt kérdés
véletlenül rá mentem a rendszervisszállítás gombra és azóta nincs hang a gépemen, pedig a hangikon az kint van az asztalon

2014. máj. 2. 19:06
 1/8 P.O.C. ***** válasza:
Telepítsd újra a hangkártyád illesztőprogramját.
2014. máj. 2. 19:07
 2/8 P.O.C. ***** válasza:

Ne privátba!

"és azt hol tudom megnézni?"

Le kell tölteni az alaplapgyártód honlapjáról (laptop esetén annak a honlapjáról).

2014. máj. 2. 19:14
 3/8 A kérdező kommentje:
asztali számítógépem van
2014. máj. 2. 19:19
 4/8 A kérdező kommentje:
esetleg tudnál linket adni?
2014. máj. 2. 19:20
 5/8 P.O.C. ***** válasza:

Szerinted hogy adjak linket, mikor azt se tudom milyen típusú géped van?? Több ezer féle típusú hangkártya van, nem vagyok látnok.

Ha van valamilyen doksi a gépedről, gar levél, számla, dobozok. Abból jó eséllyel kiderül milyen alaplapod van.

Ha nem felraksz valamilyen rendszer diagnosztikai szoftvert: Speccy, AIDA64, SIW, SiSoftware Sandra, stb..

Ha megvan, Google-el rákeresel. Kidobja a gyártó honlapját, felmész rá letöltöd és telepíted.

Amúgy ha még megvan a géphez kapott driver telepítő CD arról is felrakhatod.

2014. máj. 2. 19:37
 6/8 A kérdező kommentje:
dehogy van meg kaptam a gépet az informatikai mérnők uncsimtől,de nem tud mindig eljönni mikor kell sajnos..:(
2014. máj. 2. 19:58
 7/8 A kérdező kommentje:
am a speccy-t már letöltöttem már hamarabb is mielőtt ki írtad vna:D
2014. máj. 2. 19:59
 8/8 A kérdező kommentje:
azért köszi a segítséget:)
2014. máj. 2. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!