Alacsony FPS lehet a proci miatt?
Figyelt kérdés
Adott az alábbi konfig:
-alaplap: Gigabyte GA-M57SLI-S4
-CPU: AMD Athlon X2 7850 Black Edition 2x2,8GHz
-RAM: 2x2GB 800MHz GEIL Black Dragon Dual Kit
-VGA: Gainward GTX460SE 1GB
Eredetileg egy 9600GT volt benne, arról gondoltam kicsit továbblépni. Próbáltam egy HD4890-et meg egy GTX460SE-t, de egyikkel sem volt igazán jó. Például a COD MW2-t teljesen minimumra kellett vennem, különben beesett 15 körülre az FPS-em néha. A World of Tanks-nál is hasonló a helyzet, ha nem butítom le, esetenként 11-12-re is beeshet az FPS.
Lehet, hogy a proci nem tudja kihajtani ezeket a kártyákat rendesen? Csak mert vannak ismerőseim, akik 9800GTX-szel vagy hasonló kártyákkal jobb teljesítményt érnek el, mint én mondjuk a GTX460SE-vel.
2014. júl. 31. 01:08
1/4 soccerway válasza:
futtatod a feladatkezelő+gpu-z párost játék közben és kiderül mi a kevés. Wothoz a proci garantáltan nem elég.
2/4 anonim válasza:
Lehet proci miatt, de lehet akár pl egy rossz HDD miatt is akár.
3/4 A kérdező kommentje:
És a rossz HDD-t hogy lehetne kiszűrni? HDSentinel?
2014. júl. 31. 14:07
4/4 A kérdező kommentje:
Egyébként érdemes lenne szerintetek procit cserélni ebben a gépben? AMD Phenom X3/X4 procikat támogat az alaplap, megérné venni egyet (akár használtan)?
2014. júl. 31. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!