Processzor túlmelegedik?
Figyelt kérdés
Jóreggelt mindnkinek! az lenne az én problémá h a haverom gépe kikapcsol.megnéztem neki és a processzorának hőfoka (aida64 szerint)cpu 59 fokról,cpu mag1 65celsius ról kb és a cpu mag2 65-67 fokról indul bekapcsolás után.az is megtörtént hogy 100 fokra emelkedett de rögtön kikapcsoltuk.elmondása szerint(én már nem voltam ott)130fokon is járt.pch dióda pedig 75ön van használat közben.kipucoltuk a gépet de nem szedtük szét.szóval....kifujtuk.vastagon volt porral.ezekután a processzor nem ment hetven felé csak a pch dióda.én a processzor pasztát javasoltam neki és hogy puszoljuk ki rendesen.ti mit mondtok?neki szent meggyőződése h a windwos a rossz.intel dual core 2.6 ghz proci,2 gb ddr2 ram és ati radeon hd 2400 kártya.kicsit régi gép de jólment neki.segitsetek ha tudtod.köszi előre is.2014. júl. 30. 09:33
1/2 Moreno válasza:
Én is azt csinálnám amit mondtál neki. Teljesen takarítsátok ki,és pasztázzátok újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!