Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Sokan azt mondják, hogy nem...

Sokan azt mondják, hogy nem megbízható az AMD videokártyái. Igaz ez?

Figyelt kérdés

2014. júl. 30. 08:35
 1/9 Koplárovics Béci ***** válasza:
Sokan is tévedhetnek.
2014. júl. 30. 08:40
 2/9 anonim ***** válasza:

Sokan azt mondják, hogy a gyíkemberek irányítják a világot. Igaz ez?

-----------------

Mindig is lesznek hülyék, ignorálni kell őket!

G.

2014. júl. 30. 08:41
 3/9 Moreno ***** válasza:
Voltak jobb,rosszabb szériák (ahogy a másik oldalon is). Az új amd-s vga-kal szerintem nincsenek problémák. Nekem egy r9 290-es van,és teljesen meg vagyok vele elégedve.
2014. júl. 30. 08:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Az hülyeség ahogy már mondták mind a két oldalon voltak rosz kártyák és az Új AMD szériával nincs semmi baj.
2014. júl. 30. 09:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Általában nvidia fanok(szeretem az nvidia kártyákat is)kitalálnak ilyen hülyeségeket.
2014. júl. 30. 09:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Ezek nVidia fanok, akik nem értik meg, hogy az AMD VGA-k is jók és nem csak az nVidia létezik.
2014. júl. 30. 10:35
 7/9 BM-Striker ***** válasza:

Vannak rossz szériák minkét oldalon, de azt általában a kártyagyártók hibája.

A legutolsó GPU szériaiba az Nvida G80-as GPU-k forrasztási hibája volt.

2014. júl. 30. 11:29
 8/9 csacsi2 ***** válasza:

Lassan mindenre igaz : "made in China"

..bár előrébb vannak mindenben mint mi magyarok!

Szóval ezt nem lehet állítani, hogy az AMD rossz lenne, vagy nem olyan megbízható mint más. Gyártáshiba előfordul és néha vannak típushibák is, de ezeket visszavonják a forgalomból! Kéz alól vett dolgok meg szintén nem megbízhatóak, bármi is legyen az...

2014. júl. 30. 15:25
 9/9 anonim ***** válasza:

AMD nagyon is jó,és olcsóbb is! Nem tudom mit kell szídni az AMD! Procikban nem jó de VGA-ban még igen sőt ár érték arányban verhetetlen :)

De az AMD kártyákat nem az AMD rontja el hanem a rendszerint a kártyagyártók,pl az ASUS-nak sikerült jópárat elrontani,valamelyiknek folyton maxon megy a ventilátora,akár mit csinálsz,ha a géphez 1 órája nem nyúltál is maxon megy ami zavaró,tehát ez nem az AMD hibája hanem a hülye ASUS-é.

2014. aug. 4. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!