Tudnátok nekem olyan laptopot ajánlani aminek az ára nem haladja túl a 600 eurót és a paraméterei a következők?
Figyelt kérdés
Fontos,hogy 8 gb ram legyen benne minimum.
Fontos,higy a processzora ne legyen rosszabb 4th gen intel core i3 tól.A videókártya pedig geforce 840M legyen.
Én tudok egy ilyet de annak a processzora gyenge és tudok egy másikat is a toshibától ebbe a proci 4th gen i5 de a videókártya csak 710M.
Mennyivel lehet gyorsabb a 840M mint a 710M szerintetek?
2014. júl. 29. 21:03
12/25 A kérdező kommentje:
Méghozzá hatszor.:-)
2014. júl. 29. 21:19
13/25 anonim válasza:
Én azt az Asus-t venném, amit a 3. válaszban írtak, ott kérhetsz hozzá 8GB-ot.
14/25 anonim válasza:
Bár most nézem, jobban megérné, ha máshol veszel mellé memóriát.
17/25 anonim válasza:
Annyiból lenne jobb,hogy ha a radiumosat venné +4gb 15 ezerért, mert akkor ugyanolyan ram lenne benne. És ezt nem csak a dual channel miatt mondom. Van más előnye is...De már igy is túl sokat segitettem :D
18/25 anonim válasza:
Meg , ha ennek a laptopnak úgy van mint nekem a ram elosztása, hogy szét kell szedni a gépet, a bővités miatt, akkor cseszheted a garit. Nekem egyik hátul a ram fedél alatt, másikhoz ki kell operálnom a lapot ,hogy hozzáférjek.
19/25 anonim válasza:
Ne írj már hülyeségeket, azzal is lehet dual-ban.
Amit adnak hozzá, nem lehet tudni, hogy hány MHz-es, de tuti, hogy csak 1333, úgyhogy ezen a frekvencián működne dual-ban.
Csak akkor nem működik egy memória dual-ban, ha más a memória mérete.
20/25 anonim válasza:
Ha nem cseszed szét a csavar menetét, akkor nem bukod a garanciát sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!