Egy 400 W-os táp elég lenne ennek a videókártyának?
2014. júl. 27. 23:07
1/9 anonim válasza:
Itt a hivatalos honlapja: [link]
Mindig érdemes felkeresni, mert sok információt leírnak róla, mint azt is, hogy a 600 W-os tápegység ajánlott. A fogyasztását nem találtam meg, de ezeknek úgy 250 Watt körül szokott lenni.
3/9 anonim válasza:
Hat en ez ala inkabb nagyobbat raknek, pl fsp raider 550
4/9 anonim válasza:
inkább szerezz be 1 nagyobbat. 500. 550-es már tuti elég
5/9 anonim válasza:
De minőségit, egy FSP Raider 550 elég.
6/9 Stark2000 válasza:
Olcsóbban Chieftec CTG-550W, drágábban XFX PRO 450W, XFX TS 550W, FSP Raider 550W, vagy ColerMaster GX táp, esetleg Corsair CX...
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Viszont olvastam valahol, hogy a gyártók mindig magasabb feszültségű tápot javasolnak mint amire ténylegesen szüksége van az adott VGA-nak, reménykedtem benne, hogy megúszom a tápcserét.
2014. júl. 28. 06:57
8/9 anonim válasza:
Alacsonyabb... nem 600, csak 500W kell, ha minőségi tápot veszel...
9/9 anonim válasza:
Nekem egy 400wattos Dtk van és egy R7 265 vidáman megy vele egy Fx4350el (aminek alapból 125w körül van a fogyasztása) mellette egy komoly prci hűtő, 8giga DDR3, plusz 4 rendszer venti amiből egy ledes. Tehát egy minőségi 400wattos elbírhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!