Miért, jó az ASUS? Mindenki valami ASUS-t ajánlgat, ha valami hardvert nézegetek vagy netán még venni is akarok valamit.
Figyelt kérdés
Kérdés csak azért, aktuális számomra mert, most megint eljött az ideje nálam a konfig cserérére, a 2 éves periódusomban.
Már 2db ASUS alaplappal ami, AMD-s volt megégettem a kezemet. Igaz mind kettő használt volt de, (akkoriban) még elég jól használhatóak voltak paraméterek alapján. Nem panaszkodok mert, szinte "puszira" jött mindegyik.
Azóta, kiráz a hideg ha ASUS-t vagy AMD-t hallok.
Ja, és mind kettő olyantól jött aki nem túl húzós gémer király volt, hanem szinte csak internetre és film nézésre használta.
2014. júl. 27. 20:52
1/6 anonim válasza:
Azért, mert főleg régebben (2000-2007) az Asus minőségibb alkatrészeket használt, mint például az Asrock. Mára ez már inkább csak megszokás, hogy az Asus a minőséget jelenti, mert egy MSI vagy Asrock lap ugyanolyan jó, csak kicsit olcsóbb (Gigabyte nem ajánlott manapság). Nekem is Asus lapom van (Asus b85m-g), meg vagyok vele elégedve, de Intel procim, mert az amd nem éri meg (max netezős gépbe apu).
2/6 anonim válasza:
én Gigabyte-ot ajánlok mindenkinek ;) az amúgy az a kategória hogy kinek mi vált be ez alapján kapod az ajánlást :)
3/6 BM-Striker válasza:
Egyik márka se rossz,csak az emberek hajlamosak az egész céget lehúzni, ha kifogatok néhány rosszul sikerült darabot.
4/6 anonim válasza:
a Gigabyte miért ne lenne ajánlott mostanság? Pont, hogy egész jó deszkákat gyártanak, jó áron
5/6 anonim válasza:
Azért ajánlják neked az ASUS alaplapot, mert az ASUS garantálja neked az úgynevezett Military Class osztályú alkatrészeket. Ez azt jelenti, hogy ugyan azt a minőséget kapod, amit katonai megrendelésre gyárt a cég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!