FX 8350 proci alá megfelel ez az alaplap? Mostvenném és nemvagyok benne biztos help
azért a magok száma nem mérvadó, mivel az AMD-nél a 4 mag nem azt jelenti, amit az Intelnél jelent.
És igen, jobb lenne egy i5 4440 / 4460 játékra.
Mire oda jutunk, hogy a játékok elkezdik használni a 6-8 szálat, addigra az FX is gyenge lesz. Sőt, már most sem túlságosan erős, ráadásul nem is fejleszthető.
Az AMD mindent egy lapra tett fel, és szinte csak apuk lesznek a kínálatukban, ezek meg nem jók játékra.
Inkább i5-öt vegyél H97-es lappal, legalább sokáig tudod majd használni, és játékok terén is jó lesz.
Bár szerintem te már nagyon sokszor kérdeztél erről a prociról, és mindig elmondtuk, hogy i5, nem gondolom, hogy ezúttal megfogadnád a tanácsunkat...
8320-asom van húzva. Nem követném el még egyszer azt a hibát, hogy FX-et vegyek. 30-40%-al kissebb teljesítmény magonként a játékok során, amik processzor igényesek.
Renderelésre jobb a 8 "mag" miatt, megspórolsz vele 10-20% időt.
És ha azt nézed, hogy az fx8xx0-hoz venni fogsz egy hűtőt (mert fogsz, 5000-ig pörög terhelésnél, szigetelt fejhallgatón át ordít) akkor már egy jobb intel ára is kijön ami fejleszthetőbb.
Na vegre valaki, akinek tenyleges tapasztalata van azzal kapcsolatban, hogy jobb lett volna intelt venni
Én is nem reg valtottam le az FX-et, es durva, hogy egy ket helyen mennyivel erosebb az intel
Pedig arban nem sok kulonbseg van a ketto kozott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!