Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a jobb PS4 vagy Xbox One?

Melyik a jobb PS4 vagy Xbox One?

Figyelt kérdés

A fanatikus rajongòk vèlemènye nem èrdekel, nem szeretnèm azt halgatni, hogy az egyik ilyen olyan szuper kiràly a màsik meg milyen szar.

Engem csak is a tènyek èrdekelnek, melyik bírja jobban melyiknek jobb a grafikàja stb.

(Annak ellenère, hogy eddig Xbox 360 am volt, most jobban hajlok a Ps felè mint az Xbox felè az ùj generàciòban)

2014. júl. 27. 16:52
 1/5 anonim ***** válasza:
ps4=olcsobb,erősebb hardver, a psn tagság 3x kevesebb egy honapra mint az xboxnak,ennyi
2014. júl. 27. 17:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez a generáció nem igazán bűvölt el, nekem is X360-am van, szerintem jelenleg a PS4 a jobb, de nagyon nem éri meg egyik sem azt az árat, amiért kínálják őket. Talán majd ha feleződik. Ez a generáció messze nem volt akkora technikai-minőségi ugrás, mint az előző.
2014. júl. 27. 17:08
 3/5 halalfalo ***** válasza:

Én is PS4-re szavazok, PC-s létemre.

De inkább az dönt, hogy milyen játékok tetszenek neked.

BF, AC stb. jön mindkettőre, és nagy különbség nincs köztük.

Ha HALO mániás vagy, akkor csak az XBox jöhet szóba, de ha Last of Us, Uncharted és egyéb PS cím érdekel, akkor PS. :)

2014. júl. 27. 17:40
 4/5 A kérdező kommentje:

Itt Ausztràliàban (mivel ott èlek) nincs annyira fel àrazva. Kèt heti diàk munkàbol meg tudom venni. Bàr az àt lagos èlethez valò cuccok sokkal dràgàbbak mint MO-n.

Ja ès mèg valami, van bàrmi haszna az ùj Kinect-nek? (Nekem volt a règi Xbox-omhoz Kinect da ha nem tàrsasàgban hülyültünk vele, valahogy sose jutott egyedül elkezdeni jàtszani vele)

2014. júl. 28. 00:11
 5/5 halalfalo ***** válasza:
A Kinect valóban társaságos hülyüléshez jó. Főleg részegen. :)
2014. júl. 28. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!