Mért lesz rózsaszín a laptop háttere?
Figyelt kérdés
Le ejtettem a laptopot és utána 10 percig a fehér helyett rózsaszín volt, és elmosódott google vagy bármilyen írás mintha fölnagyítanánk. Majd utána újra minden normális, ha a laptop be van kapcsolva és összébb hajtom akkor megint rózsaszínes és tölt, kikapcsolom többször 2-3. jó de ha rámegyek a internetre megint rossz. Ha bekapcsolom és rossz mákos a képe akkor tovább tölt, meg folyton ugrál. Míg ezt írtam is 2x rózsaszín lett aztán fehér. Lehet hogy az avg ahogy a vírusokat írtja csinál vele valamit vagy a képernyő romlott el. Nem értek hozzá, remélem érthető.2014. júl. 27. 02:54
1/8 A kérdező kommentje:
meg ha több minden van megnyitva egyszerre vagy ha kattintok valahova és töltenie kell akkor
2014. júl. 27. 02:55
3/8 A kérdező kommentje:
nem az enyém rokoné és ha szólok a szüleimnek ......
2014. júl. 27. 03:01
4/8 anonim válasza:
Más választásod úgysem lesz, mint kifizetni nekik a kár vagy laptop összegét. Házilag nem tudod összetákolni.
5/8 anonim válasza:
Szerintem a kijelzőjével lesz a gond.
A nővérem egyszer labdát dobott neki a laptopjának, és a kijelzője teljesen tönkrement.
Lehet, hogy ezzel is ilyesmi gond van. Azt javaslom, hogy mindenképpen mutasd ezt meg egy olyan embernek, aki ért hozzá. :)
6/8 anonim válasza:
Leejtetted a laptopod, ami sajnos így tönkrement, ennyi!
7/8 anonim válasza:
Amikor leejtetted, valószínűleg (bár nem tudom hogyan lehetséges, mert eléggé össze vannak rakva a laptopok) szétcsúszott a csatlakozója a monitornak.
Ez tipikus VGA csatlakozó jelenség. Mikor picit kicsúszik a helyéről, ilyen rózsaszínes árnyalata lesz a képnek.
Egyértelműen nem vírus és azt sem hiszem hogy komoly lenne a probléma.
Mindössze egy csatlakozó szétcsúszásról beszélünk.
Ha magadnak nem tudod megjavítani, vidd el szervizbe.
8/8 A kérdező kommentje:
mennyi be kerülhet a javítása
2014. júl. 28. 02:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!