Apple laptopot szeretnék. Tapasztalatot írnátok?
hát... ha van rá 300 ezer Ft-od akk mért is ne?....
am a mac az vacak (sztem) de a Windows is :D .... mire is használnád ?
Mon szerintem nincs ilyen...De ha valami ilyesmit akarsz venni neki akkor szerintem inkább vegyél Apple MacBook Air 13-mat,( [link] ) ez talán a legjobb Apple Notebook! szerintem ennek is nagyon örülne :) .... de nemtudom hogy hányéves a lányod és hogy mire használná a gépet (ezen pl. játszani nagyon nem lehet) ennek az ára KB. 330 E ft....
Ha az "egyedi" alatt azt érted hogy rózsaszínű akkor nem nagyon hiszem hogy nagyobb szolgáltatóktól tudsz olyat venni... (sztem a színe nem is olyan fontos)
1. és 5. vok... na jó túloztam , a Mac nem vacak de messze nem a legjobb és 3X annyi az ára mint más operációs rendszereknek ! ez egy "divatozós" márka... nekem ha ennyi pénzem lenne akkor sem Macintosh gépet vennék... ennek ellenére tudom ajánlani Biztos nagyon örülni fog neki végül-is én az Apple-t mindig is egy "divatozós lányos" márkának fogtam föl (most tudom , hogy mérgesek rám sokan) de ezzel semmi baj sincs ... mint már írtam szerintem Air-t vegyél :)
jöhetne a zöld pacsi xD
Ami a képen van olyan gép nincs. Azt utólag csinálták meg így. És már 3 éve nem is gyártják.
MBP-ban csak egy féle szín van a szürke-fekete, vagy az Air amiben több a szürke.
Cserélni a hátlapot nem lehet vagyis, de viszont nincs más szín.
Kamera az összesben van, akármelyiket veszed meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!