Apple laptopot szeretnék. Tapasztalatot írnátok?

Figyelt kérdés
Ha lehetne akkor rózsaszínt vagy rózsaszín-fehéret merre találok? pl ilyet: [link]

2012. okt. 23. 00:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
53%

hát... ha van rá 300 ezer Ft-od akk mért is ne?....

am a mac az vacak (sztem) de a Windows is :D .... mire is használnád ?

2012. okt. 23. 00:38
 2/14 A kérdező kommentje:
Igen az árával tisztában vagyok. De pont ilyen egyedit keresnék a lányomnak. Tudnál nekem magyar oldalt linkelni vagy hol lehet esetleg rendelni ilyet?
2012. okt. 23. 00:44
 3/14 Multigod97 ***** válasza:
Itthon nem érdemes nagyon máshonnan rendelni, mint az apple.hu, mert általában kevésbé megbizhatóak, és alig olcsóbbak. A Mac-ekkel kapcsolatban pedig ha a lányodnak szeretnél akkor mindenképpen Air-t vegyél, és egyáltalán nem vacakok, én nagyon szeretem őket
2012. okt. 23. 00:49
 4/14 Multigod97 ***** válasza:
Am ez csak egy sima Macbook White kicserélt billentyűzettel
2012. okt. 23. 00:49
 5/14 anonim ***** válasza:

Mon szerintem nincs ilyen...De ha valami ilyesmit akarsz venni neki akkor szerintem inkább vegyél Apple MacBook Air 13-mat,( [link] ) ez talán a legjobb Apple Notebook! szerintem ennek is nagyon örülne :) .... de nemtudom hogy hányéves a lányod és hogy mire használná a gépet (ezen pl. játszani nagyon nem lehet) ennek az ára KB. 330 E ft....

Ha az "egyedi" alatt azt érted hogy rózsaszínű akkor nem nagyon hiszem hogy nagyobb szolgáltatóktól tudsz olyat venni... (sztem a színe nem is olyan fontos)

2012. okt. 23. 00:59
 6/14 anonim ***** válasza:
51%

1. és 5. vok... na jó túloztam , a Mac nem vacak de messze nem a legjobb és 3X annyi az ára mint más operációs rendszereknek ! ez egy "divatozós" márka... nekem ha ennyi pénzem lenne akkor sem Macintosh gépet vennék... ennek ellenére tudom ajánlani Biztos nagyon örülni fog neki végül-is én az Apple-t mindig is egy "divatozós lányos" márkának fogtam föl (most tudom , hogy mérgesek rám sokan) de ezzel semmi baj sincs ... mint már írtam szerintem Air-t vegyél :)

jöhetne a zöld pacsi xD

2012. okt. 23. 01:10
 7/14 anonim ***** válasza:
Hát, ennyiért teljesítményileg sokkal jobbat lehet kapni, de amúgy mire kell? Mert lehet, hogy 1 70-100ezres netbook is elég lenne arra, amire használja. Amúgy nézd meg a Series 9-es netbookot, ami elég jóra sikeredett. Én ezeket nem szerettem azért, mert nagyon drágák, és én játék párti vagyok, s a Mac-re nincs semmi játék szinte.
2012. okt. 23. 09:47
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszi a segítségeket! Nemsokára utána nézek. Amúgy nagyon megtetszett neki ez az összeállítás. De azt mondta hogy legyen benne kamera amivel felvenni és fényképezni is tudjon, meg persze kiváló hang minőség. Mert videókat készít. Am 19 éves és azért gondoltam rózsaszínre mert imádja, az apple mert mostanában elég felkapott. Tudnátok akkor olyan jó minőségű gépet mutatni ahol a hátlapokat cserélgetni lehet? vagy venni hozzá külön? nagyon a kedvébe szeretnék járni a rózsaszínnel vagy valami különlegessel:) köszi előre is!
2012. okt. 23. 11:28
 9/14 A kérdező kommentje:
A macbook air-nak ha white-ba veszek akkor tudom cserélni a hátlapját? vagy egyedit hol tudok rá csináltatni?
2012. okt. 23. 11:42
 10/14 anonim ***** válasza:

Ami a képen van olyan gép nincs. Azt utólag csinálták meg így. És már 3 éve nem is gyártják.

MBP-ban csak egy féle szín van a szürke-fekete, vagy az Air amiben több a szürke.

Cserélni a hátlapot nem lehet vagyis, de viszont nincs más szín.

Kamera az összesben van, akármelyiket veszed meg.

2012. okt. 23. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!