Gépben okozhat kárt ha usb-n csatlakoztatnak hibás, rosszul bekötöt eszközt?
Van egy nem használt egerem, semmire se kellett már. Levettem a kábelt róla s passziózgatni szeretnék pl lámpát, motort kötök rá az usb vezetékre.
Vmint a rákötött eszköz mennyit kell bírnia h pl túlfeszültség miatt ne menjen tönkre?(ha elb..odik se tragédia csak kérdem hogyan kisérletezzek)
Leglényegesebb kérdés h a számítógépnek okozhat e kárt ha elrontok vmit?
se hibát se ujraindulást kikapcsolást nem eredményezett a szórakozásom. egymással összeértek a vezetékek, semmi.
szval az egerem vezetékei:
kék a pozitiv, egeren G jelzéssel volt elhelyezve.
fehér a negatív, V jelzéssel
ha vki szorakozna a többi vezetékkel is vagy nemcsinál semmit, vagy nagyonminimális energiát ad a led-nek (én azzal szorakoztam) elején párszor felvillan aztán gyengén világit. a gép pedig kiirja h felismerhetetlen eszköz (csak xp irta ki, win7 nem)
most lézerem üzemel usb-sként, 3 gombellem üzemeltetné eredetileg. nagyon zabálta az elemeket ezért gondoltam átalakitom, viszont usb-ről elég gyenge a fénye. ha ráteszek valamilyen fejet ami formát ad a lézerfénynek csak sötétbe látszik az alakzat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!