Megfelelne nekem ez a laptop?
Általános dolgokra használnám, naponta több órát is. Szeretnék rajta filmeket is nézni úgy, hogy a full HD felbontás semmiképp ne akadozzon (a mostani laptopomon már a HD is akadozik, igaz, nagyon öreg már). Ne lassuljon akkor, ha több dolog van egyszerre megnyitva (pl. 5 weboldal, 2 dokumentum, photoshop cs6 meg ilyenek). Játékokat biztos nem játszanék rajta, max. Walking Dead-et, de azt elméletileg el kellene bírnia.
Szerintetek tulajdonságai alapján jó, strapabíró laptop? Márka (DELL) mennyire megbízható?
(Ha nem, mit tudnátok ajánlani a MediaMarkt vagy az Euronics kínálatából?)
Köszönöm a válaszokat.
Hát a minőségi az olyan, hogy ha megnyomkodod, nem hajlik, nem recseg, vagy ha egy kézzel fogod meg.
Saját tapasztalat: Barátnőm Fujitsu siemens laptopját nem lehet egy kézzel fogni, mert a proci hűtő elkezd kerregni... Az én Lenovo thinkpad T410-emnél nincs ilyen baj, sőt már ejtettem is le és jól bírta.
Szóval ajánlom a Lenovo Thinkpad T-sorozatot. Youtube-n vannak töréstesztek is. Akár használtan is megéri.
Amúgy, rendesen fizetni akarsz a futárnak, akkor válaszd a pick-pack pontos szállítást vagy a postapontra való utánvételt, és akkor nem is kell otthon ülni és a postást várni.
Photoshop CS6? Szerintem ez annyira nem általános és ahhoz, hogy ne szálljon el tőle, mindenképp érdemes egy jó gépbe fektetni.
nekem ilyenem van:
Nagyon jó, gyors és megbízható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!