Megfelelne nekem ez a laptop?
Általános dolgokra használnám, naponta több órát is. Szeretnék rajta filmeket is nézni úgy, hogy a full HD felbontás semmiképp ne akadozzon (a mostani laptopomon már a HD is akadozik, igaz, nagyon öreg már). Ne lassuljon akkor, ha több dolog van egyszerre megnyitva (pl. 5 weboldal, 2 dokumentum, photoshop cs6 meg ilyenek). Játékokat biztos nem játszanék rajta, max. Walking Dead-et, de azt elméletileg el kellene bírnia.
Szerintetek tulajdonságai alapján jó, strapabíró laptop? Márka (DELL) mennyire megbízható?
(Ha nem, mit tudnátok ajánlani a MediaMarkt vagy az Euronics kínálatából?)
Köszönöm a válaszokat.
ez nem full hd felbontású laptop
Felbontás:1366 x 768 pixel
Köszönöm a segítséget.
Itt lehet kiszállításnál fizetni, úgy értem nem átutalással? Mert csak úgy tudnék, ezért akartam rendes boltból venni.
Radiumnál én nem mernék gépet venni, sok rosszat hallani róluk garancia ügyben. Ipon megbízható bolt és tudsz a futárnak fizetni. Viszont azt a V3-as Acert sem venném meg, mert nem túl fényes minőségű.
A fullhd videót is le lehet játszani a kisebb felbontású kijelzőn, csak nem lesz fullhd a kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!