Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan állítsam vissza a...

Hogyan állítsam vissza a pendrive-om kapacitását?

Figyelt kérdés
Van egy 8G-s pendrive-om, ami egyszercsak minden ok nélkül 4MB-os lett. Próbáltam formázni FAT-ben, NTFS-ben, exFAT-ban... Sehogy nem tudom visszahozni. Próbáltam más programmal is visszaállítani, erre sem történt változás. Jó lenne, ha valaki tudna segíteni, mert már nem maradt több ötletem. Előre is köszönöm a válaszokat!

#hiba #pendrive #formázás #helyreállítás #pendrive probléma #csökkent kapacitás #meghibásodott pendrive #pendrive javítás
2014. júl. 26. 02:52
 1/10 Vortrex ***** válasza:
51%
Partition Wizard-dal próbáld, a windows pendrive-nál az elsődleges partíciót látja csak, ezért nem kezeli a többi részét
2014. júl. 26. 06:19
 2/10 anonim ***** válasza:
91%

Ezzel formázd:

[link]

Ezt töltsd le, nem kell telepíteni sem, csak elindítani:

[link] HDDLLF.4.40.exe

Válaszd ki a pendrive-t.

A Low Level Format fül alatt Pipáld ki a Perform quick wipe-t, aztán: Format this device.

Utána a Windowsban formázni kell FAT 32-re.

2014. júl. 26. 07:32
 3/10 Eszter71 válasza:
Köszi a segítséget, nekem bejött. Hálás vagyok
2017. okt. 24. 20:34
 4/10 anonim válasza:
Köszönöm a segítséget.
2018. márc. 21. 08:15
 5/10 Vortrex ***** válasza:
Ugyan, semmiség
2018. márc. 22. 22:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem kell letölteni semmit. Parancssorból is megoldható.
2018. júl. 4. 21:13
 7/10 Vortrex ***** válasza:
0%

Micsoda IQ, hát állva tapsolok !!

Igen! 4 év, 4 hosszú év után megszületett a semmitmondó válasz! Hát persze, hogy onnan is megoldható, hát hogy a kék égbe nem gondolt erre senki??

2018. júl. 4. 21:29
 8/10 anonim ***** válasza:

4 éves kérdés valóban, de van akinek még jól jöhet a segítség, ha erre jár, IQ betyár. Egy kis moderálást tanulhatnál. Vagy nem tanítottak meg rá?

Ha érdekel utánanézel, hogy parancssorból hogy lehet megcsinálni, de itt van egy hasznos útmutató hozzá, ha nem menne. Hadd keressem meg neked!

[link]

2018. júl. 5. 22:52
 9/10 tigris0430 válasza:

Nekem a progival jó,parancssorból egyszerűen nem lehetett

Köszi szépen :)

2020. dec. 22. 08:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Remek, hogy a "programmal" sikerül. De senki nem tudta beírni, melyikkel. Ketten ajánlottunk programot.
2020. dec. 22. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!