Van olyan program, amivel le lehet tesztelni, a pendrive-ok igazi tárolási kapacitását?
a pendrive másolatokról beszélek, amit nem az a gyártó gyártott, ami rá van írva...
és még a kapacitása sem az amit a gépen látunk:)
"és még a kapacitása sem az amit a gépen látunk"
Talán vmi ebay-en rendelt gagyi kínaira gondolhatsz, mert ilyennel én még eddig nem találkoztam.
Amúgy sem tudom elképzelni, hogy hogyan tudnák meghamisítani egy oprendszer ilyen értékeit. Max. fájlrendszerhibára gyanakodnék.
Ez a szájenszfiksön kategória...
pl.:
veszel egy 32gb-os pendrive-ot, ráteszel egy 15gb-nyi adatot, de csak az első 4-5gb olvasható, a többi ˝sérült fájl˝... de ettől még 32gb-ot ír ki.
...ez a régi pendrive-oknál szokott előfordulni, de a gagyinál általában így van, ugyanígy memóriakártyáknál.
És tele van ilyenekkel a net!
Ha valamit nem tudsz, ne más kérdésébe köss bele, írd ki gyakorikerdesek.hu-ra
...fel tudsz rakni kérdést, vagy egyáltalán ismered az oldalt?
Basszus, csak ti vagytok fenn, hol vagytok a hozzáértők?
Egyébként azóta találtam, a neve H2testw keressetek rá a neten, feltéve, ha tudjátok, hogy mi az és hogy hogyan kell!
...na Majonez89 ezt LOL-old!!!!! :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!