Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Notebookoknál szabadon cserélh...

Notebookoknál szabadon cserélhető a kijelző?

Figyelt kérdés
úgyértem ha van egy rossz notim, meg egy jó, és a rosszat eltettem tartalékba, és az eddig rendben működi laposban megsérül a kijelző, akkor attól függetlenül áttehetem a másikból hogy az másik márka és típus? úgy értem a csatlakozók, amikkel az alaplapra kötik a kijelzőt, az mindnél egyforma? pl ha egy acer gép kijelzője purcan ki, akkor beletehetek egy hp packardbell vagy más noti kijelzőjét ha megegyeznek méretre? pl mind a kettő 15,4 colols.. vagy a csatlakozók mások? vagy hogy van, hogy működik ez?

2014. júl. 25. 20:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem nem tehetsz bele mert ahogy irtad más az alakjuk
2014. júl. 25. 20:16
 2/4 A kérdező kommentje:
És ez 100% hogy nincs két egyforma csatlakozó azonos vagy különböző márkáknál vagy tipusoknál vagy van rá esély?
2014. júl. 27. 15:08
 3/4 anonim ***** válasza:
VAn rá eséky csak tudni kéne hogy azok kompatibilisek egymással xD
2014. júl. 27. 15:10
 4/4 A kérdező kommentje:
mert van olyan hogy csatlakoztatni lehet, de nem megy rajta? :O
2014. júl. 27. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!