Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Amit megnyitok nehezzen jön...

Amit megnyitok nehezzen jön elő, és elöször átlátszó? Mit állitsak rajta? Lelassúlt. Akármit megnyitok, lassú. Elöre is köszi.

Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 19:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hát egy 800MHz-es Celeronon XP alatt tényleg csak ennyit tud, ha települnek a frissítések..

Üdv: StMiklos

2010. jan. 9. 20:58
 2/11 A kérdező kommentje:
Szia, de mikor ujratelepitem minden jo,miota a ventilátort kicseréltem azota van előtte nem volt.nemtom mit csináljak .probálok mindent de ugyan az.A ventit a szerelő rakta bele az jo?szerintem.segitsetek igy nemjo.
2010. jan. 10. 01:28
 3/11 anonim válasza:
ventinek semmi köze.Lehet beszo.tál egy genya virust aztán vissza fogja az egészet.
2010. jan. 10. 02:06
 4/11 anonim ***** válasza:

A ventinek azért lehet köze:

Ha az egy laptop /tudjuk?/, és kicsi a légszállítása /nem kéne hogy így legyen, de ha mégis?/, akkor bizony visszavesz a processzor, hogy ne váljon füstölgő szilíciumhalmazzá. Ez megint csak feltételezés, mert semmi információt sem kapunk, csak a kérdést.

2010. jan. 10. 22:11
 5/11 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem, microsoft windows professionál xp.De előtte nemvolt semmi ijen a számitogépnek.Amikor +nyitok valamit,pl:mappát a kőzepe elöször üres lassan jőn be az egész.már nemtom mit állitsak,a régi ventivel jo volt csak,annál+a kékhalál jőtt be(sürün).Most nincs hála az istennek.Nemtudtok valamit javasolni??
2010. jan. 11. 01:55
 6/11 anonim ***** válasza:

HomeEverest-tel,vagy akármi más programmal nézd meg, milyen hőfokot ad a processzorra..

Lehet rosszul van rajta a hűtőborda, vagy valamiért nem igazán ventillál az a ventillátor..

2010. jan. 11. 15:27
 7/11 A kérdező kommentje:

Mező Érték

Gyártó Intel

Mező Érték

Verzió Intel(R) Celeron(R) CPU 2.80GHz

Mező Érték

Külső órajel 133 MHz

Mező Érték

Maximális órajel 2800 MHz

Mező Érték

Jelenlegi órajel 2800 MHz

Mező Érték

Típus Central Processor

Mező Érték

FeszülMező Érték

Foglalat megnevezése CPUSocket

tség 1.4 V

ez van fenn,nemtom hogy jo-e.Bocs de nemértek hozzá,ird+lécci hogy jo-e köszönöm-Tibi

2010. jan. 12. 23:36
 8/11 anonim ***** válasza:

Ezek nem azok az adatadok.. Írtam, futtasd az EVERESTHOMEEDITION programot, ott nézd meg az érzékelő menüpontnál milyen hőmérsékletet ad.

Az is lehet, venti csere közben megmozdult a RAM, és most keveset lát belőle.. At is ilyen jelenséget okoz..

2010. jan. 14. 18:38
 9/11 A kérdező kommentje:

Mező Érték

Érzékelő típusa Winbond W83647HF (ISA 290h)

Mező Érték

Alaplap 43 °C (109 °F)

Mező Érték

CPU 2192 RPM

Mező Érték

CPU mag 1.12 V

Mező Érték

Aux 2.69 V

Mező Érték

+3.3 V 3.30 V

Mező Érték

+5 V 5.54 V

Mező Érték

+12 V 12.71 V

Mező Érték

-12 V 2.94 V

Mező Érték

-5 V 3.80 V

Mező Érték

+5 V készenléti 4.99 V

Mező Érték

VBAT telep 3.46 V

Mező Érték

Debug Info F FF 4C FF

Mező Érték

Debug Info T 43 38 45

Mező Érték

Debug Info V A6 A8 CE CD D1 D9 E2 (03)

Megtaláltam nehezen.Segits ha tudsz-köszönöm,nemtom hogy jok e,hogy kell be állitani.

2010. jan. 15. 15:24
 10/11 anonim ***** válasza:

Ott van: 43 fok, az messze jó, lehetne akár 55 is, ventilátor is épp csak forog, nem kell több..

Már egyszer kérdeztem, mennyi a RAM, azt meg a RAMnál találod, de a gép bekapcsoláskor általában odalöki az orrod elé, csak el kell olvasni. /Op. rendszer/alaplap függő/

2010. jan. 15. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!