Ákszelpóver kérdése:
Szerintetek gigabyte gt 630 2gb vagy msi radeon r7 240 2 gb?
Figyelt kérdés
#gigabyte #msi.gt
2014. júl. 21. 14:21
11/18 BM-Striker válasza:
12/18 anonim válasza:
R7 240 el futtatom Mediumon Highon a mai játékokat!egy picit sem szar.Aki az írja róla az írígy.Én GTA 5 öt Noramlon futtatom.
13/18 BM-Striker válasza:
Nem az a baj 240-el, hogy gyenge, hanem, hogy az árához képest gyenge.
14/18 anonim válasza:
Drága kecskekiller, a GTA V-ben a normal a legkisebb beállítás :D
15/18 anonim válasza:
És kit érdekel, nem mindenkinek igénye ám a 4K és az ultra és amint előtérbe helyezzük azt, hogy mennyire nem foglalkoznak a játékok optimalizálásával, hát elgondolkodnék én is hogy nem költök fölöslegesen egy hardverre ha hulladék portal rendelkező játékokat dobnak ki évente... AC Unity, Batman Arkham Knight, BO3, Watch Dogs és még sorolhatnám a nagy Nextgen játékokat amiért a marketing csapdájába esik sok meggondolatlan felhasználó.. Amúgy nekem is 37 240 van a gépemben és High-on játszok 720P-ben BF4, BF:Hardline, Far Cry 4, GTA V... Ennyit erről és ha valaki nem hiszi el, azzal nem tudok mit kezdeni... :)
16/18 anonim válasza:
Bocsi csak igy mellékesen ha ismered az euro truck simulator 2-t és egész véletlen azzal is játszasz akkor azt nekem 40fps el vitte magason a gt630 1gb
17/18 anonim válasza:
Bocs ez muszály... NEKEM 1gb os GT 630 van ÉS CSGO BAN MEG ETS2 BEN MAGAS KOZEPES MINOSEGEN FULLHD N NEM LAGGOOOOOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!