Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyi a teljesítménybeli...

Mennyi a teljesítménybeli különbség e-között a két kártya között (lent)?

Figyelt kérdés

HD 7770 vs GTX 770 (tudom hogy a GTX 770 mérföldekkel jobb,ezt rendelem meg a jövő héten)

Szeretném tudni hogy kb. hány %-al jobb..

Minden értelmes választ előre is köszönök!

Megjegyzem: hwcomparet és a gpubosst baromságnak találom, mellesleg gpuboss le van fizetve hogy a két hasonló kaliberű AMD és NVIDIA kártya közül mindig az nvidia legyen jóval jobb...

Én olyan 3x jobbnak saccolom,valahogy kb. ennyi lehet a különbség?

2014. júl. 20. 19:12
 1/9 Ney Roland válasza:
Szerintem a Hwcompare nem csal mivel nekem 7770 em van,valós értéket mutat alul ahol a vga-k tulajdonsága van ..
2014. júl. 21. 10:21
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem arról van szó.

Hanem pl. erről:

[link]

2014. júl. 21. 15:25
 3/9 Ney Roland válasza:
Látom de két kártya(amit linkeltél) közel hasonlóak bármivel nézed is Jobb az Amd a kettö közül ha nem hiszel a kis oszlopoknak akkor csak nézd maga a tulajdonságot 7770: 72000 MB/sec tud a gtx 770: 224384 MB/sec ugye bandwidth fontos leginkább a játékoknál ez a 3x szoval a gtx 770 jobb szoval jol saccolsz
2014. júl. 21. 19:34
 4/9 A kérdező kommentje:

Uram Istenem .. nem arról beszélek.,,,

Hanem pl. az R9 280X és a GTX 770 közötti különbségről.

A két kártya kb. ugyan az és a szaros GPUBOSS mindig az nvididát isteníteni..

Nem eltúlzott hanem valós teljesítménybeli különbségre vagyok kíváncsi.

Mindt már mondtam tudom hogy a GTX 770 mérföldekkel jobb (már meg is rendeltem) de érdekelne hogy kb. mennyivel..

2014. júl. 21. 19:40
 5/9 A kérdező kommentje:

Amúgy meg,most hogy másodjára átolvastam a válaszod,érhetőbb volt viszont.. hát valamennyire félreértettelek először.

Amúgy továbbra se bízok a hwcompare-be,az csak az adatokat és nem a teljesítményt hasonlítja össze..

2014. júl. 21. 19:42
 6/9 Ney Roland válasza:
Jó okés bocs most vizsgáltam be az oldalt rendesen hát ez elképesztőőő pontos eredmény igy akkor nem tudok mondani
2014. júl. 21. 19:43
 7/9 A kérdező kommentje:
Mindenesetre ha már fáradoztál,adok 3 zöld pacsit (szóval: Don't worry :))
2014. júl. 21. 19:46
 8/9 Ney Roland válasza:
fps beli külnbségre gondolsz különben??
2014. júl. 21. 19:49
 9/9 A kérdező kommentje:
100%-beli,azaz igen,kb. FPS-re.
2014. júl. 21. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!