Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit tehetek ezzel a házimozival?

Mit tehetek ezzel a házimozival?

Figyelt kérdés
van egy genius 4500 házimozim , 7 hónapos de most azt vettem észre hogy a mélyláda hátán a festék darabokban jön le és látszik az eredeti szín, nem a legesztétikusabb, szerintetek szabaduljak tőle?

2014. júl. 21. 10:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha jól szól minek ?
2014. júl. 21. 10:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Jól szól, csak az esztétikai dolgok miatt gondoltam, vagy mind egy fog járni ?
2014. júl. 21. 10:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Miért szabadulnál meg tőle? A hanszóróknak az a feladatuk, hogy szóljanak, nem nézni kell őket! :-)

Ha zavar, hogy hogy néz ki, akkor rakd olyan helyre ahol a csunya része nem látszik (nők is ilyenek :-))...

Mellesleg ez az üzlet, a dolgok nem örökéletűek, sőt ezt az eladók meg is lovagolják rendesen, a készülékeket eleve úgy csinálják, hogy a garanciás időt még éppen élje túl... ...de nem céljuk, hogy egy megvett termék örökké jó legyen és esztétikus, ez már egy új világ, új felfogásokkal... :-)

2014. júl. 21. 10:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem, és még véletlenül sem vagyok nő :D gondolkozásomban sem csak volt sokáig régi orionom és hozzászoktam hogy minden ugyan ugy van éveken át .
2014. júl. 21. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!