Miért omlik gyakran össze a Windows?
szerintem driver probléma
nekem is volt hasonló, a windows összeomlott és végül kiderült hogy a vinyóm haldoklott
4-es! azért írtam hogy szerintem driver hiba, mert kulcsszónak kékhalált és rendszerösszeomlást adott meg amit álltalában drivererek meghibásodása/rosszul feltelepítése okozhat (nekem nem driverproblémám volt)
nekem az volt a gond hogy összeomlott a windows 7 rendszer és második összeomlásnál nem tudtam visszaállítani, elvittem szervízbe és ott mondták hogy merevlemez csere kell
Ha rossz a merevlemez, azaz besz.rik, akkor a rendszer kiadja a kékhalált, újraindul a rendszer, mármint próbálna, de kiírja h nincs op rendszer.
Ha feláll a gépe, és mint mondja, heti 2-3 alkalommal csinálja ezt, akkor szvsz nem merevlemez hiba lesz.
Ezt csinálhatja driver, vagy egyéb program is, rosszabb esetben hardveres gond is lehet, de próbáljunk meg először nem az utóbbire koncentrálni.
Mindenféleképpen kellene egy tiszta reinstall a gépednek. Előtte h még fokozd az élményt, takarítsd ki a gépedet. Újrapakolásnál formázd le csutkára a merevlemezt.
Aztán ha megvan, kizárólag a laptop/alaplap gyártó drivereit pakold fel első körben. Én ezt követően szoktam az Iobit Driver Boosterrel felfrissíteni, amit kell.
Próbálj meg nem firefoxot használni, és ajánlatos egyéb rendszer gyorsító progikat is felrakni a gépre (iobit advanced system care, ccleaner, smart defrag). Ha továbbra is fennáll a probléma, valszeg tényleg hardveres hiba lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!