Mi lehet a gond a gépemmel?
Feltételezve, hogy te nem tudsz manuálisan drivert telepíteni, itt egy program: [link]
Ha telepítve van, futtatod és kikeresi neked a hiányzó/elavult drivereket. Azt ajánlom, hogy a fontosabbakat telepítsd (pl. videokártya, alaplap stb.) A háttéralkalmazásokat úgy tudod elérni, hogy először megnyomod a win+r billentyűkombinációt mjad beírod, hogy msconfig. Ha ez megvan akkor enter. A szolgáltatások fülnél végül kikapcsolod a nem szükséges alkalmazásokat.
Az internetsebességet a speedtest.net oldalon tudod ellenőrizni. Ha megvan akkor a kapott eredményeket összeveted a játék igényeivel (ezeket a google segítségével hamar megtalálod).
Továbbá érdemes optimalizálni a rendszert egy ingyenes vagy fizetős programmal (én ashampoo winoptimizert-t használok).
Előző vagyok. Azt kifelejtettem, hogy vírus miatt is akadozhat, így érdemes egy vírusirtást eszközölnöd. A tapasztalataim szerint egyes böngésző addonok is bezavarhatnak (pl. lassítják a rendszert, kémprogramot tartalmaznak stb.)Ezeket az ADW cleaner nevű programmal elintézheted.
Ha netán pedig túl sok addont raktál wow-ba, akkor az is lehet probléma (nekem állandóan ezektől fagyott).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!