Xbox One vagy Xbox 360? (LENT)
Sziasztok.
Nem soká' szülinapom, és édesanyám mondta, hogy nem e kérek egy Xbox One-t. (Jó ez nem így volt könyörögtem egy kicsit)
Tehát.Megéri venni? Igazából inkább Fifa 14-15, GTA V, Watch Dogsoznék... de most van egy 360am. Maradjak annál, és ahhoz vegyek HDD-t és játékokat?
Válaszokat köszönöm.

Nem baj!
PS4 :)

Azért 1:30-tól elég poén a jelenet:
www.youtube.com/watch?v=sj3mpgEmwL0
Hasonlóan éreztem, amikor kipróbáltam egy havernál a ONE-t. :)
PS4 jobb mint egy
AMD FX6300
8GB Ram
R7 260X?

igen jobb lesz, ha csak játékra kell.
Ez amit te írtál, már most is csak mediumon vinné az új játékokat :)
Jobban jársz a ps4 vásárlásával, az még sokáig elég lesz :D

(#4-es vagyok) Csíramagzat. Azért hasonlítottam így, és mondtam jónak a 360-at, mert nekem jelenleg egy eléggé gagyi gépem van (E5400-as Pentium van a gépemben egy GT640-es kártya mellett +4gb ddr2 ram), és ahhoz viszonyítva isteníteni tudnám a Consolomat, főleg mert a Consolhoz hatalmas FHD tévé van, míg a géphez csak egy 720p-s monitor. És igen, egyértelmű hogy egy 500.000Ft-os pc erősebb és jobb, mint egy consol, de ha azt nézzük, hogy a consol is bírja szépen futtatni a játékokat... Na mindegy, mert 500.000Ft-os pc-vel valószínűleg nem most fogom összehasonlítani a consolt, hiszen jelen pillanatban nincs fél millió forintom számítógépre. :D
Válaszolva a kérdésre, nekem egyébként is szimpatikusabbak a PS-ek (csak árakat nézve), és az itt elmondattak alapján is sokkal jobb ár/érték aránnyal rendelkezik, mint egy Xbox One. Én is PS4-re szavazok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!