Xbox One vagy Xbox 360? (LENT)
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Nem soká' szülinapom, és édesanyám mondta, hogy nem e kérek egy Xbox One-t. (Jó ez nem így volt könyörögtem egy kicsit)
Tehát.Megéri venni? Igazából inkább Fifa 14-15, GTA V, Watch Dogsoznék... de most van egy 360am. Maradjak annál, és ahhoz vegyek HDD-t és játékokat?
Válaszokat köszönöm.
2014. júl. 19. 18:34
1/29 BM-Striker 

válasza:

Inkább PS4-st kérjél, olcsóbb és erősebb
360-at meg nyugodtan tartsd meg, majd később veszel hozzá HDD-t.
2/29 A kérdező kommentje:
De lassabb a PS4 :(
2014. júl. 19. 18:41
4/29 Stark2000 

válasza:

Nekem is 360-am van (+ kinect). Én nekem semmi bajom nincsen vele, mindent szépen visz (akár egy 500.000ft-os pc). Kicsit hangos mondjuk 2-3 óra használat után, de alapvetően nem baj...
5/29 anonim 

válasza:

nekem is a ps4 jobban tetszik a megjelenő játékokról nem is beszélve pl az inFAMOUS: Second Son
6/29 A kérdező kommentje:
Játékok betolteseben
2014. júl. 19. 18:47
7/29 anonim 

válasza:

Előző akkor most hasonlits össze egy xbox 360 os bf4 et és egy pc set
8/29 anonim 

válasza:

#4 es konzol soha nem ér fel egy pc erejével (főleg nem egy 500.000ft ossal)
9/29 anonim 

válasza:

NEm tudsz 2 percel tovább várni xD ?
10/29 anonim 

válasza:

Ez baromság, a ps4 hardverileg erősebb, és olcsóbb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!