Mit szóltok ehhez a konfiguráció össze állításhoz?
AMD A10 X4 5800K FM2 box processzor
Asrock FM2A78M PRO4+ alaplap
Corsair 2x2GB DDR3 1600MHz CMZ4GX3M2A1600C9 memória
Toshiba 500GB 32MB SATA3 DT01ACA050 merevlemez
ModeCom Logic A30 számítógép ház
FSP 460W FSP460-60HCN OEM tápegység
össz : 77,512 Ft
75-öm lenne rá játékokhoz természetesen egyenlőre low grafon és az érdekelne hogy így elfutna e a witcher 2 ezen a gépen ? karácsonykor pedig 30-ért vennék hozzá 1 videó kártyát és szerintem akkor bőven elég lesz már a mai játékokhoz is low grafon ! előre is köszönöm a válaszokat !
nagoyn maxiumum még ezt a ramot bele tudom sajtolni a hejjet :
Corsair 2x4GB DDR3 1866MHz CML8GX3M2A1866C9R memória
mivel csak 8 ezerell drágább és ennyit még össze kaparok valahonnan
ha karácsonykor veszel hozzá videókártyát, akkor nehogy apu-t vegyél.
Intel Pentium G3420 processzor
Gigabyte B85M-D3H alaplap
Corsair 8GB DDR3 1333MHz CMV8GX3M1A1333C9 memória
Western Digital WD5000AAKX 500GB 16MB SATA3 merevlemez
ModeCom Logic A30 számítógép
Chieftec CTG-500-80PB OEM táp
karácsonyig meg kihúzod igp-vel.
Ha veszel hozzá vga-t, akkor ez így sokkal jobb lesz :)
És mégis mi a túróért lenne jobb?
Fél évig cseszheti a játékot a Pentium gyenge IGP-je miatt.
Ha az A10-t választja,azzal kényelmesen el tud játszani addig,utána meg lesz egy jó procija a VGA mellé,amit húzni is tud (ha engedi az A78,ezt nem tudom).
Ja de tudom,az LGA1150 a világ közepe,aki meg AMD-t mer venni az hülye,ugye?
mert játékra sokkal jobb a cpu+vga mint egy apu. És az apunak a processzor része nem túl acélos, a ''magok'' száma és az órajel nem minden.
És az a fél évet nem kibírja?
Egy szóval nem mondtam, hogy aki nem azt vesz az hülye, ezt te írtad... látom valami fanboy lehetsz, aki már meglát egy másik márkát, már habzik a szája...
összerőben egy kicsit lehet, hogy erősebb egy G3420-nál, de a játékok nagy részénél ez nem nagyon fog kijönni, sőt lesz, ahol a pentium lesz előrébb, mert egy illetve két szálon erősebb.
Ráadásul tudnád fejleszteni is.
Azt is nézd, hogy arra az apura venned kell majd valami értelmesebb hűtőt, mert a gyári az arra jó, hogy a szomszéd macskát megdobáld vele.
Egyszerűen játékra nem éri meg. Fejleszteni nem tudod, a teljesítménye meg nem nagy.
De nekem itt vége is, majd eldöntöd, hogy mit akarsz, ez csupán tanács vol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!