Mit kéne cserélni, hogy a flash játékok kevésbé akadozzanak?
Régi gépem van, újat venni nem tudok, így nem tudom, hogy netezésre, flash-hez, min kéne erősitenem, kevésbé laggoljon.
1. lehetséges válasz: Celeron 2.8-am, kicserélni egy Pentium 4-es proccra.
2. lehetséges válasz: 1 GB ramom van, de tudnék 3,4 gigásra is bővíteni az alaplapomnak hála. (Bár inkább 3 gigára hajaznék.)
Nos, mit lenne érdemes bővítenem, ha csak egyet tudok kiválasztani? Ti melyiket cserélnétek le a helyemben?
Én még várnék egy kicsit, és ha lenne elég pénzem, akkor kicserélném a procit és beleraknék 4GiB memóriát, de semmi esetre sem 3-at! :-)
Ha nem bírsz várni, esetleg kipróbálhatsz egy linuxot, ha úgyis csak flas-es játékokat akarsz futtatni, az a linuxokon is megy... ...pl.: Puppy, na annak tényleg nem nagy a gépigénye...
a ddr1 ram nem drága annyira. Betudnék szerezni 2x 1 GB ramot 4000 ft- ért, támogatja az alaplapom.
Azért kérdezem :) a másik meg név szerint egy Pentium 4 3.2 GigaHertzes processzor lenne, kvázi úgy 6 rugóért. De összesen tzezret nem akarok rászánni, annyit már nem ér meg, csak hogy kicsit gyorsabb legyen a gép, azért kérdeztem, mit választanátok.
Eddig jelenlegi állás szerint 1-1. Az első válaszoló procit mondta, csacsa pedig a ramot :) Várom a válaszokat, mindenkit felpontozok.
nem lesz gyorsabb a flash játék a ramtól, azért a prociért pedig sok 6ezer , ha az alaplapod támogatja, akkor valamilyen Core alapu procit vegyél bele, más csak pénzkidobás volna, pl ilyeket :
Milyen alaplapod van, a leírt 10ezres befektetés is sok volna, nem volna előrelépés sebességben.
#7 B*szhatod a gyors processzort, ha elfogy a ram (mi ráadásul lassu) minden megáll! Ram eleve nem drága egy régi gépbe. flash játékokhoz meg nem kell brutal processzor.
Sokmindent érdemes lenne kicserélni pl a videokártya gyorsításával sokkal gyorsabb lenne de az is azért mert a videokártya memóriáját használná a rendszer helyett!
lehetőségeket amiket írtak érdemes átgondolni, viszont ram nélkül nem mész sokra!
Nekem 1.5GB van de ez is el szokott fogyni, emellett egy sempron 3100+ 1.8Ghz es processzorral nincs gondom a flash játékokkal! Videokártya szintén nem támogatott hardveresen...
Minden esetre ha processzort veszel, akkor írd le nekem lsz. hogy mennyit segített 1GB Ram mellé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!