Mitől lehet FPS ingadozás?
Itt a konfigom:
Processzor: INTEL Core i5-4440 3.10 GHz
Memória: KingMax 4GB 1333Mhz
Videókártya: Sapphire Radeon R9 280 BOOST 3GB GDDR5
Alaplap: ASRock H97 Pro4
Merevlemez: Kingston HyperX 3K 120GB SSD || SEAGATE 2TB 64MB SATA3 ST2000DM001 || SAMSUNG HD502HJ SCSI 500GB
Ház: Zalman Z9 Plus
Tápegység: CORSAIR Builder Series CX430W 80+ Bronze
BF!-ben, PayDay 2-ben is olyan történik, hogy megy szépen 60fps-el, utána 30-ra leesik, 1-2 percig 30fps-el játszok, utána visszaáll 60-ra. Ez ismétlődik jó sokszor...
Szerintetek? Táp kicsi, vagy RAM kevés, vagy mi lehet az oka??
hát ez alá már raktam volna egy raider 550-et, meg hát a +4 giga ram se ártana
de nem tudom hogy az megoldaná e
384W, nem 336W.
Kevés RAM-tól lehet ingadozás?
min. egy CTG 550 / FSP raider 550 / XFX pro 550 kell neki...
Plusz nem ártana azért +4 GB ram sem.
Ez első blikkre tipikusan túlmelegedéses eset. Hőfokok?
G.
Tényleg 384W, véletlenül a régit néztem. Az viszont gond nélkül elég kell hogy legyen. Túlmelegedésre én is gondoltam, de az i5 nem az a melegedős fajta, a VGA-nak se lehet meleg ilyen szellős házban. Azért nézz rá a hőfokokra a biztonság kedvéért, ha még nem tetted meg.
Meg vegyél +4GB memóriát, SSD mellé amúgy se árt, mert ha betelik a 4GB, és a lapozófájlt kell használnia a rendszernek, azzal csak feleslegesen rövidíted az SSD élettartamát. És egyúttal lehet hogy megoldja az FPS gondokat is ez a bővítés.
Felbontás csak 1366x768
Hőfokok: procimagok max. 45 fokosak, VGA max. 55 fok...
Akkor biztos, hogy nem táp gond?
Mert akkor veszek még 4GB-t, hátha jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!