Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lekapcsolt a tapom, azt...

Lekapcsolt a tapom, azt hittem, hogy valami ingadozas miatt, de 3szor is ujrainditottam utana es mikor bejelentkezett ismet lekapcsolt.4 es 5. inditasnal eppen csak felporogtek a ventik es mar kapcsolt is ki. Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
Kb fel eves a gep. Fsp raidet 550 tap, fx 8320, m5a97 lap asus. Ha valamit segit ez is ide irtam.
2014. márc. 14. 20:30
 1/9 A kérdező kommentje:
Most eppen beleptem a biosba es utana ismet kikapcsolt. Am a proci nm volt huzva soha.
2014. márc. 14. 20:34
 2/9 A kérdező kommentje:
Most mar csak az inditogomb kek ledje villan fel, semmi mas. Az alaplapin a zold led vilagit.
2014. márc. 14. 20:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha elindul a táp és utána teljesen lekapcsol akkor a túláramvédelem miatt történik, valami túlmelegedik.
2014. márc. 14. 21:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Ellenőrizd a lapodon a mikroprocesszorok hőmérsékletét a lekapcsolás pillanatában, de számolj vele hogy megég az ujjad. (Én multkor így jártam, az egyik mikrprocihoz kishiján odaégett az ujjam annyira melegedett)
2014. márc. 14. 21:20
 5/9 A kérdező kommentje:
Es mi lenne a teendo?
2014. márc. 14. 21:28
 6/9 anonim ***** válasza:

táp megbízható és elegendő a hardvereknek,

itt a CPU -val lesz a probléma, főleg ha gyári hűtővel használod.

Vagy csökkented a maximális teljesítő képességét, vagy cseréled a hűtőrészét egy sokkal hatékonyabbra. (ami nem épp olcsó)

FX 8K -s szériák képesek lennének gyári hűtővel akár 70-80 fokra is felmelegedni, és még csak nem is terhelted meg igazán.

2014. márc. 14. 21:50
 7/9 A kérdező kommentje:
Cooler master hyper evo 212 van rajta prime95 alatt max 57 fok volt, jatek alatt 40 max 45 es a gpu max 50 r9 270x. Windforce.
2014. márc. 14. 22:16
 8/9 anonim ***** válasza:
akkor vegyük számításba a lehetetlent, nézd meg egy másik tápegységgel, lehetőleg hasonló teljesítményűvel.
2014. márc. 14. 22:21
 9/9 A kérdező kommentje:
most reggel indítottam, és halistennek egyből indult, megy rendesen..remélem nem lesz több probléma vele.:S
2014. márc. 15. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!