Szerintetek egy ilyen laptop 13-ért elmenne?
Két éve ballagásomra vettem ennyiért, most szeretnék egy kicsit komolyabb asztali gépet venni. Össze is rakattam egyet 87000-ért, csak mielőtt megvenném a laptopot el kéne adni. A gép jó állapotban van, a töltőjét kellett csak kicseréltetni a szervízben, mert egyik éjjel kifüstölt a vihar miatt. Szerintetek mennyiért tudnám max eladni(jó lenne min 120ezerért, mert nem bukok rajta annyit)?
A válaszokat előre is köszönm :)
Ui.: A laptopon Windows 8.1 van (Igény esetén kerülhet rá Windows 7)! Még nem biztos hogy eladom, de akit érdekel, az írjon privátban és adok e-mail címet, hogy fel tudja venni velem a kapcsolatot!
esélytelen, hogy annyiért elmenjen.
Két évvel ezelőtt, már az új ára is kb ennyi volt.
Ennyiért újonnan jobbat kapsz, nem hogy használtan.
Nem tudom, hogy mennyi lehet a reális ára, de szerintem olyan 80 körül lehet.
Most csak összehasonlítás gyanánt... Amit belinkelt a #2es válaszoló, az a laptop kb nulla ugyanis egy olyan procival semmire nem megy vele az ember, meg a reális érték nem zuhan majdnem a felére két év alatt... Bocs de 110 ezer amit legalacsonyabban ajánlottak érte,mert nem egy szar laptop.
Meg most egy alig használt laptop windows 8.1-el biztos nem 80ezer mar csak a windows miatt is :p :D
Amúgy 2#-es az a laptop már csak azért sem éri meg 130-ért, mert gyengébb ennél és erre írtátok hogy nem éri meg :p ami elég ciki, hogy azt adják 130 körül, akkor ez már rég fölötte lenne újonnan is :)
Meg ha jobban utána nézel a két laptop között annyi a különbség, hogy a te általad linkelt gép gyengébb procival és gagyibb aksival rendelkezik, azon kívül minden más egyezik :D
attól még hogy 1.8ghz nem gyengébb(a videokártya is gyengébb volt nálad de mindegy)
(ha a thinkpad sorozatra mondod azt hogy gyenge minőségű)
itt még az előzőnél is előresebb a processzor 6 cellás akku.
Kedves #6-os!
Jelezném hogy a két videókártya közt a különbség csak a gépen való játék futtatásánál látszik meg ( mind a kettő 2gb,de az enyém 850MHz, míg a másik csak 750( hiába van 775 a dobozra írva, ha nem bírja a 710M még a 760-at sem)), de mivel 1,8 GHz-es proci van abban az asusban ezért kb nulla a különbség ami látszik (nem ártana megnézni mielőtt okoskodsz)lenovo gépek meg nem érik meg, mert az egész egy gagyi műanyag házzal van ellátva, amibe még a kijelző sincsen rögzítve (lásd: új LG tv-k), tehát ha megnyomod a szélén, beesik az egész monitor. Asus laptopok esetében ez a probléma nem áll fenn, mivel a monitor nem csak a látható felületen van, valamint egy alumíniumházas gép kevésbbé könnyű ugyan, de sokkal jobban bírja a megpróbáltatásokat.(Az a fajta Asus amit te belinkeltél kb semmit nem bír, mai játékokra, vagy nagyobb gépet igénylő programok használatára alkalmatlan, amit meg én adnék még a mai játékok is pár apróbb trükkel szaggatás mentesen futtathatóak ( a lenovot meg hagyjuk ahogy van nem akarom már fikázni azt is).)
(amugy megjegyezném a thinkpad sorozat eléggé jo minőségű)
(ha a dell minőségével is bajod van)
ez a processzor jobb a tiédnél jobb videokártya van benne több ram
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!