Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Asrock N68C-S UCC alaplap...

Asrock N68C-S UCC alaplap kompatibilis-e egy gigabyte r9 280x videókártyával és egy 420W-os táp elég-e hozzá? Ha tudtok hozzá egy megfelelőt valaki írja le léccives

Figyelt kérdés
2014. júl. 18. 15:27
 1/3 ottto ***** válasza:

Kompatibilisnek kompatibilis, de ennek ellenére előfordulhat kompatibilitási gond: kékhalál, ilyensmi.

Tápnak nem elég hogy 420W, az nem mond semmit. Ha M-Tech, Codegen, HKC és hasonló márkájú a tápod, akkor sokáig biztos nem fog menni, már kisebb terhelés alatt is túlterhelt lesz a táp és lekapcsol, vagy elfüstöl jósetben, rossz esetben meg még pár alktrészt is magával együtt.

Táp: FPS RAIDER 550, vagy XFX PRO 550.

Egyébként az alaplapból ítélve erős procilimited lesz, max egy Phenom /Phenom II procid lehet szerintem, ami nem elég egy ilyen kártyához. Legalább: I5 4440 + gigabyte b85m-d3h vagy valami H97 lap kellene ahhoz, hogy ne legyen procilimited.

2014. júl. 18. 15:56
 2/3 A kérdező kommentje:

a procim:AMD atlhlon II x2 255 de találtam egy jó tápot:

[link]

2014. júl. 19. 13:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Az a baj a i5-tel hogy AMD-s vagyok szóval inkább ilyen AMD FX 8320-50 hez mondanál alaplapot?
2014. júl. 19. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!