Gigabyte GA-P55-UD3 alaplappal kompatibilis videókártyák közül szerintetek is a GTX 660 a legjobb választás, vagy tudtok ennél jobbat?
Igen sokkal jobbat is tudunk.
Mire használnád?
Mi a géped hardver felépítése.
Proci?
Tápegység?
Egyébként ha ragaszkodsz az Nvidiához inkább gtx760 legyen.
Játékra leginkább.
Most még csak puhatolózom, kb. 3 hónap múlva kéne, a GTA 5 megjelenés előtt.
Maximum 60-65 ezret szánnék rá.
Táp: Chieftec CTG 550W
Ház: Cooler Master Elite (pontos típust nem tudom ezen belül, de gondolom nagyrészt mindegyik egyforma)
Processzor: Core i7-860
Esetleg egy másik opció ennek a gépnek a beszerzése valamivel később (nem tudom, megéri-e) -> [link]
Közben megtaláltam a tápegység pontos típusát egy korábbi kérdésemnél :)
Chieftec GPS-550AB-A 550W
Nem vennék előre összeállított gépet a helyedben.
Ebben is sántít a VGA.
Ez talán:
Intel Core i3-4330 - HD4400 - 30000
ASRock H87M (mATX) (Intel s1150) - 16000
Sapphire HD 7790 1GB - 29000
Kingston DDR-3 8GB /1600 HyperX Blu (KHX1600C10D3B1/8G) - 19000
Kingston 60GB SSD V300 Series (SV300S37A/60G) - 12000
WD 500GB SATA-III Caviar Blue (WD5000AAKX) - 12000
DVD-RW LG GH24NSB0 (SATA, fekete) - 4000
GIGABYTE GZ-M2 számítógép ház - 8000
Chieftec 500W BOX (GPS-500A8) - 10000
Összesen: 140000Ft
Szerintem itt bárki összerakja neked max 10 ezerért.
Köszönöm a tippet. Azért térjünk vissza az eredeti kérdésre, mert még mindig úgy jövök ki a legolcsóbban, ha a mostani gépbe veszek új videókarit.
Találtam egy ilyen oldalt -> [link]
Elvileg akkor a 700-as széria már nem is jó bele.
Köszönöm a segítségeket, nagyon hasznosak voltak.
Valószínűleg akkor maradok a GTX 660-nál.
Persze ha valakinek még van építő jellegű ötlete, vagy tud jobb megoldást, az ne halgassa el. :)
Én úgy tudom, a játékok jobban "kedvelik" az NVIDIA-t, ezért húzok inkább erre az oldalra. Meg aztán a mostani konfigurációhoz AMD-s kártya eleve nem is jó.
#8 vagyok
én is hasonló módon jutottam az nvidiahoz ugyanis régebben sokszor futottam bele ilyen problémákba hogy hónapokat kellett várni míg kijött a patch az amdhoz pl total war,fifa,dead island de a just cause 2 sose ment rendesen pedig az ajánlott kártyám volt(bár azt állítják hogy már ezen segítettek) A kereteden belül talán az r9 270x vagy r9 280 lehet még remek kártyák nézz teszteket és youtube videokat úgy dönts, ha a felvételt nem akarsz készíteni akkor vehetsz nyugodtan amd-t több fps-ed lesz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!