Msebi06 kérdése:
Mi lehet a gond a videókártyával?
Figyelt kérdés
1 éve vettem a notebookom, Lenovo G580, Nvidia GeFroce GT 635M videókártyával. Eddig win7et használtam, mindig csak a hozzá kapott cd-ről telepítettem a drivereket és ment minden. Most win8nál nem akarja a videókarit telepíteni, gondolom kompatibilitási gondja van, na mondom leszedek egy másik drivert, de le akartam fixálni hogy tényleg ez-e a videókarim típusa, már 2-3 progival is rákerestem, és Ati Radeon Hd4000-et hoz föl. Ez hogy lehet? Eddig mindig az Nvidia Geforce driverrel működött, de az Ati teljesen más történet. Notebookon is rajta az Nvida GeForce matrica. Lehet csak én nem értek hozzá, valaki segítsen mit tegyek.2014. júl. 16. 12:22
2/6 BM-Striker válasza:
3/6 BM-Striker válasza:
A HD4000 ez egy Intel VGA, semmi köze a Radeon HD4000-hez.
4/6 A kérdező kommentje:
Első: Igen 64 bites
Második: az első linket nem szedi le, csak játékok honlapja jön be ha rámegyek a letöltésre, a második lent van
Harmadik: azt hittem itt a radeonról van szó.
2014. júl. 16. 16:39
5/6 BM-Striker válasza:
Nekem simán lejön mindegyik, próbáld meg még egyszer.
6/6 A kérdező kommentje:
Na sikerült végül, kb tizedszerre a letöltés jött be. Föl is tette simán.
Köszönöm a segítséget mindenkinek, mennek a zöldek
2014. júl. 16. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!