Tudnátok küldeni olyan headset-et 5000 ft körül aminek jó a mikrofonja és jól lehet gamelni?
Abszolút nem bántásból, de 5000-ért ilyet kapsz. Hamar lehámlik a párnákon lévő réteg, gyenge anyagminőség, egy idő után tönkremegy a mikrofon/hangszóró és recseg, stb stb.
Ez ilyen sajnos ebben az árkategóriában, kb egy évig használod utána kuka.
Én ezt tapasztalatból mondom, mert kb én is ennyiért szoktam venni, de a következőre tuti rászánok egy nagyobb összeget, mert kifizetődő. Még 2010 őszén vettem egy fülhallgatót, nem akarok hazudni, ha jól emlékszek közel 10k volt.
Mai napig működik hibátlanul, pedig napi használatban van, sokszor csak zsebbe rakva, vagy táskának valami kisebb zsebébe.
Kifejezetten ajánlható mikrofonos headset (amiknek a hangminősége ebben az árkategóriában mindig rosszabb, mint a nem mikrofonos társaiké) azt gondolom nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!