Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Jó kis számítógépet nem túl...

Jó kis számítógépet nem túl sok pénzből, egy kettő hardverrel mennyi lenne?

Figyelt kérdés
Na szóval, van egy elég régi vasam, amire hülye fejemmel jócskán költöttem, és ennek egy CPU limit, és 2 hardver csere lesz az oka. Na tehát van egy olyan ASRock alaplapom, ami 775-ös foglalatú, és az intel dual core / pentium / celeron procikat támogatja tehát már nagyon nem bővíthető, én meg barom vettem hozzá egy Sapphire Radeon HD 6850 1 GB-t ami többet ér mint az összes többi együtt. Kérdeztem már 1-2 helyen, szerintük alaplap, processzor, és ram csere kéne, de én nekem ez úgy kellene hogy a lehető legolcsóbban a legjobb hardverekkel tudjam csapatni majd a fifa 15-öt. Nincsenek nagy elvárásaim, CS:GO-val fifa 15-el szeretnék játszani, meg 1-2 internetes játékkal.
2014. júl. 14. 22:16
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Igen az. + Utánna kerestem egy picit egész jókat irnak róla, csak elvileg nagyon hangos, és ha két alkalmazás megvan nyitva, és a 2 magot kimaxolja, akkor megáll és gondolkodik.
2014. júl. 15. 14:32
 12/26 anonim ***** válasza:
A gyári Intel hűtők egyáltalán nem hangosak kétmagos procikon.
2014. júl. 15. 14:51
 13/26 Moreno ***** válasza:

Minden non k-s procira elég a gyári hűtő,intelre csak azokra

a procikra kell külön hűtő,amelyiket húzni akarod.

2014. júl. 15. 15:47
 14/26 A kérdező kommentje:
Ha megvenném azt a g 3420-at, hány ghz-ra lehetne húzni, ami még nem ölné meg? És milyen hűtő kéne hozzá?
2014. júl. 15. 15:49
 15/26 anonim ***** válasza:
Semennyire, nem lehet tuningolni, ahhoz G3258-at kell venni legalább, és Z87 vagy Z97-es alaplapot. De szerintem nem éri meg, amit elköltesz alaplapra, hűtőre, meg a tuningolható procira, abból már kijön egy i5 is.
2014. júl. 15. 15:55
 16/26 Moreno ***** válasza:
Így van, felesleges húzni,ha lesz elég pénzed fejlesztesz i5re.A lap jó hozzá,de,ha csak fifázni akarsz,és nem akarsz multizni,akkor elég lesz neked.
2014. júl. 15. 16:00
 17/26 Stark2000 ***** válasza:
A gyári hűtő nem hangos hogyha egy kicsi levegő is áramlik a gépházban! De az ilyen alsó / közép kategóriás Inteleket le lehet hűteni 4-6e forintos hűtővel, ami nem hangos, és 60 fok alatt tartja. Egyébként jó processzor, szerinted miért veszik annyian? :)
2014. júl. 15. 16:46
 18/26 A kérdező kommentje:

Biztos jó :D De egyébként miért van, hogy ennyien lenézik a Celeron, és a Pentium procikat? (Nem ez a kérdés alatt).

+ Mindenképp kevés hozzá az a 4 GB RAM? Ugyanis nem vagyok tele pénzzel ( sajnos :D ) és minden vételt megfontolok.

2014. júl. 15. 16:52
 19/26 Moreno ***** válasza:
Elsőre elég lesz a 4 giga,ha később akarsz venni még,akkor 1x4-et vegyél. Ebben az árkategóriában jó vétel a pentium,főleg úgy,hogy lap csere nélkül fejleszthető i5re. Nem tudom ki "nezi le".
2014. júl. 15. 17:00
 20/26 Stark2000 ***** válasza:
Akik lenézik azok vagy; tele vannak pénzel és általában a 6 magos I7-el futkároznak. Vagy; rossz tapasztalataik voltak a régi 775-ös foglalatú Pentiumokkal. Én így tartom őket számon...
2014. júl. 15. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!