Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy legyen mit kéne venni?

Brandon kérdése:

Hogy legyen mit kéne venni?

Figyelt kérdés

Na arról lenne szó, hogy van most 40 ezrem aztán szeretném fejleszteni a gépet. De hogy vegyem mert most van 2 gb ramom

egy geforce 9800gtx és egy intel core 2 duo 2.66 ghz-s procim és egy 400w codegen tápom(tudom elék rossz).

És hogy abban gondolkodtam hogy veszek ramot az 13 ezer 4gb mert ddr2 ramot támogat a lapom. És veszek egy GEFORCE GTX 650 2GB kártyát. De még abban is gondolkodtam hogy csak egy 2gb ramot veszek és még megmarad a régi 1gb ram és így lesz 3 gb ram és vidikarinak egy r7 260x 1gb os kártyát.

Hogy lenne jó ? Tudom hogy az egész konfig egyenes a kukába való de hát nincs pénzem egy úgy konfigra :/ Még annyit hogy mikkel játszok hogy ha van valami tippetek hogy inkább mi kéne . Játszok : Team Fortress 2 , Battlefield 3 ,Counter Strike Global Offensive, Sim City 2013 az , és még a sims 4 el fogok ha kijön . Köszönöm szépen a válaszokat előre is :)

Szép napot !!!

2014. júl. 14. 18:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Az gondolom eszedbe sem jutott, hogy azt a "tápot" cseréld le először...
2014. júl. 14. 18:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Tudom a táp elég ratyi de az még most elég lesz meg már 3 éve tisztesen szolgál :)
2014. júl. 14. 18:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Na ja, csak egyszer jön egy kis áramingadozás és a cedegenyó magával viszi az egész gépedet az örök elektronmezőkre.
2014. júl. 14. 19:00
 4/6 A kérdező kommentje:

Jó igen de most vegyek még egy siralmas telyesítményő psu-t

6-7 ezer forintért . :/

2014. júl. 14. 19:01
 5/6 A kérdező kommentje:
mert most nem költenék tápra mert vga is kel :/
2014. júl. 14. 19:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor vegyél vga-t ha ennyire ráizgultál. Aztán nézz egy nagyot, ha véletlen nem mozdul a gép... Az eszedbe jutott, hogy gyűjts még hozzá?
2014. júl. 14. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!