Egy Intel HD3000 VGA (Core i5 CPU-ba integrált) nem kéne bőven elég legyen egy full HD monitor meghajtására?
Nehéz megmondani mi a gond, de olyan „laggoló” az egész rendszer. Akad néha az egérnyíl, az ablakok mozgatása is laggos.
Na most kipróbáltam egy 19-es 1366*788-as monitorral: és az összes laggos jelenség eltűnt!
De hát egy full HD kifog egy HD3000-en miközben semmi extrát nem csinálok? Netezés, szövszerk, ablakok, filekezelő stb.
Driver a legfrissebb.
"mondjuk az intel a vga-k terén olyan uralommal rendelkezik, hogy keresztbe lenyeli az ati-nvidia párost együtt is."
Ja, most jött ki a legújabb szuperkártyájuk, ami az R9 290X-et porig alázza teljesítményben... Vagy mégsem? o_O
uralom = gyártói kapacitás és volumen.
nézz utána "in the wild" hány intel grafikus chip működik a világban, és hány ati, nvidia.
de ha lusta vagy megmondom: 3x annyi intel chip működik mint ati-nvidia " egyéb (sis, s3, matrox) EGYÜTT.
no comment.
van moddolt driver intel hd-hez? nem is gondoltam volna. utoljára radeon-hoz használtam omega drivert, de több volt vele a gond mint a haszon.
az eddig szépen futó játékok kifagytak stb.
moddoltakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!