Ez mennyire lenne jó gép? Alant a leírás
AMD Athlon XP, 1500 MHz (15 x 100) 1700+
RAM-1gb
videókártya-256mb és vagy 512mb
Ha valamit kihagytam szóljatok
jaa a ''tesódat''.
Megkérdezte, hogy ez jó gép? Válaszoltunk: nem. És meg is indokoltuk. Akkor mi még a probléma?
"Ha annyira egy személybe társítasz minket, akkor nem gondolod hogy egy másik felhasználó alól írtam volna?"
A tesód majdnem értelmesebb, mint te. Nem, határozottan az. Tehát, el tudod mondani, mit jelent ez a mondat?
Őszintén. Bár némi értelme van, attól még a magyartanár megdobálna némi asztallal.
Tehát:
Amennyiben teljesül a feltétel, hogy
azt gondolom, te ugyanaz az ember vagy
akkor
azt is gondolnom kellene,
hogy másik fiókból írtál volna.
Nem. Minden értelmes ember tudja, hogy jobban hihető, ha a kérdező a saját fiókjából egy hozzátartozója nevében ír (mert ugye gyik állandóan bejelentkezve tart, nem lenne kényelmes átjelentkezgetni), mintha beregelne egy új fiókot, aztán bizonyítgatná az igazát, mert ott látszik, hogy még nincs százaléka. Az gyanús. Ez már nem annyira. Elég szépen megszerkesztett mondatokat használni a hanyag, írásjelek és nagybetűk nélküli helyett, és hajlamos az ember azt gondolni, hogy mással beszél. Ugyanakkor.
1.) Ha te vagy az, mármint nem két emberből állsz, akkor: skizofrén állat vagy, és szánalmas.
2.) Ha pedig ketten vagy, akkor pedig tudatom a kedves legutóbb hozzászóló testvérrel, hogy nem értem a reklamáció alapját, ezen kívül semmi köze az öccse kérdéseihez, tehát ne olvasgassa őket.
3.) Ha pedig most direkt szórakozol velünk, remélem, jól mulatsz.
Ilyet megkérdezni nagyon nagy hülyeségre, vagy némi trollkodásra utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!