Ez mennyire lenne jó gép? Alant a leírás
AMD Athlon XP, 1500 MHz (15 x 100) 1700+
RAM-1gb
videókártya-256mb és vagy 512mb
Ha valamit kihagytam szóljatok
Teljesen igaza volt a válaszadónak, nem tudom mit pampogsz itt kérdező.
Az az 1gb ram manapság már semmi.
Elindítod a windows-t és már kb a 60% le is van foglalva.
Elindítasz egy böngészőt és bumm, annyi az 1gb ramnak.
Ez sok évvel ezelőtt elment volna netezős gépnek, de ma már annak sem, mert a fejlesztők is úgy fejlesztenek, hogy a mai otthoni gépekbe minimum 2 de inkább 4gb ram van.
Ez a gép max ilyen 3-5 ezerért lenne jó, annyiért még azt mondanám, hogy megvenném szülőknek netezni, valami nagyon keveset fogyasztó linux-szal.
De még úgy is határeset.
Fogadd el, hogy ez a gép ma már kb értéktelen.
meg van nyitva a böngésző ezzel az oldallal és egy facebook-kal
+megy a torrent
maximum 2 oldal megy
Mező Érték
Fizikai memória
Összes 767 MB
Használt 438 MB
Szabad 329 MB
Kihasználtság 57 %
Lapozó terület
Összes 1494 MB
Használt 492 MB
Szabad 1001 MB
Kihasználtság 33 %
Virtuális memória
Összes 2261 MB
Használt 931 MB
Szabad 1330 MB
Kihasználtság 41 %
'Lapozó terület
Összes 1494 MB
Használt 492 MB '
Itt van a kutya elásva. Tudniillik a lapozófájl mérete szándékosan meg van növelve, ami egyrészt nem tesz jót a gépnek, másrészt pedig kva lassú is. Most már csak az lenne a jó, he elhitetnéd velünk, hogy gyárilag 1800 Mhz-es és dual channeles.
"meg van nyitva a böngésző ezzel az oldallal és egy facebook-kal"-nagyszerű. És elmondanád, IE 5-öst vagy 6-ost használsz? Mert pl. a maradék helyeden az ff30 el sem indul, csak addon nélküli módban...
"+megy a torrent"
-az még mindig merevlemezhasználathoz számít, mielőtt nagyot mondasz, gondolkozz.
"maximum 2 oldal megy "
- azzal nagy bajban lennék, mert vagy a zenéről, vagy a guglizásról le kéne mondanom fejlesztés közebn, és mellesleg nem látom a dicsőséget minél kevesebb ablakra törekvésben. Kb, mintha azt mondanám, hogy én php-ban a rövidített if szintaktikát használom, ezért rohadt menőnek érzem magam...
És hidd el, bármennyire is ránk akarod erőltetni a nézeted, miszerint egy a gép tökéletes netezésre, hidd el, nem fog menni. Hisz még egy operációs rendszer futtatása is problémát okozhat ezen.
ff30 megy adblock plus-al
eddig sem volt ezzel a géppel probléma, ha meg problem van akkor meg simán lekezelem.. na mind egy is
csak gondoltam megkérdezem
"ff30 megy adblock plus-al "-ja, meg nyilván mellette az op-rendszer, és ez a leírt 600 megát eszi.
Ha pedig nem tetszik, hogy egy kalap sz_r, akkor ne olvasd el a válaszokat...
Problémamegoldásnak a probléma gyökerének kezelését hívják, mivel ilyen a géped, ezért te nem oldottál meg semmilyen problémát.
ti egyáltalán értetek bármit is a gépekhez?
Képzeld igen, van egy kis tapasztalatom gépek terén, nem egy konfigot állítottam össze, azt hiszem, hogy értek hozzá.
A kérdés inkább az, hogy te értesz-e hozzá. :) (mondom a választ: nem)
Ha értenél hozzá, akkor már a kérdést sem tetted volna fel.
Na jól van ám.
Mindenki itt oltja Tesómat, ahelyett hogy segítenétek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!